به گزارش ایسنا و به نقل از تکاکسپلوریست، یکی از نیازهای فوری موجود راجع به بیماری “کووید-۱۹” این است که بدانیم چرا برخی مبتلایان نسبت به ویروس عملکرد خوبی دارند در حالیکه سایرین باید تحت مراقبتهای ویژه قرار گیرند.
محققان انگلیسی یک مطالعه جدید تحت عنوان مخفف “دیسکاور”(DISCOVER) انجام میدهند تا نشانگرهایی را شناسایی کنند که چگونگی تاثیر بیماری “کووید-۱۹” روی بیماران را پیشبینی میکند.
پزشکان و دانشگاهیان در سرویس سلامت همگانی شمالی بریستول و دانشگاه بریستول در حال انجام این پروژه تحقیقاتی هستند که در اصل روی نشانگرهای زیستی مبتنی بر خون و توانایی آنها بر پیشبینی دوره بیماری یک بیمار در کنار عواملی چون سن، جنسیت و شرایط پزشکی تمرکز دارد.
در این پروژه، زمانیکه بیماران مشکوک و یا مبتلای قطعی به کروناویروس در بیمارستان بستری میشوند، از آنها نمونه خون دریافت میشود تا دانشمندان پژوهشهای لازم را با استفاده از این نمونهها انجام دهند.
این بیماران از راه دور تحت مراقبت قرار میگیرند و پیشرفت بالینی آنها ثبت میشود.
آزمایشهای خون حاصل از این مطالعه برای تحقیقات بعدی و به صورت ناشناس ذخیره خواهد شد.
یکی از نشانگرهای زیستی که قرار است تیم تحقیقاتی دانشگاه بریستول مورد آزمایش قرار دهد، “suPAR” نام دارد که قبلا نتایج دلگرمکنندهای نشان داده بود.
آزمایشات متداول دیگری هم از قبیل آزمایشهای قدیمی مانند تروپونین و فریتین انجام خواهد شد.
این گروه تحقیقاتی مجموعهای از مولکولهای کنترلکننده سیستم ایمنی بدن تحت عنوان “سیتوکینها”(cytokines) را آزمایش خواهند کرد.
این بررسی قابل توجه است چرا که اغلب بیماران مبتلا به کووید-۱۹ در حال حاضر به سرعت درمان میشوند و متخصصان هنوز درک نکردهاند که رویکرد ایدهآل برای پیشبینی اینکه کدام یک از بیماران باید در بیمارستان بمانند، کدام است.
“دیوید آرنولد”(David Arnold) یکی از محققان پروژه در دانشگاه بریستول اظهار کرد، ما امیدواریم به زودی نتایج تحقیقات خود را منتشر کنیم و این نتایج را با پزشکان دیگر انگلیسی و مراکز بینالمللی به اشتراک بگذاریم تا در آینده دریابیم کدام یک از آزمایشات کروناویروس در مدیریت بیماری “کووید-۱۹” مفید هستند.
انتهای پیام