تعداد کاربران اسنپ چت در کشورهای مختلف

شبکه های اجتماعی ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ بدون دیدگاه

تعداد کاربران اسنپ چت در کشورهای مختلف

اسنپ چت به عنوان یکی از محبوب ترین اپلیکیشن های پیام رسان در برخی از کشورهای جهان از طرفداران و مخاطبان بسیار بیشتری برخوردار است.
تعداد کاربران اسنپ چت در کشورهای مختلف

اسنپ چت به عنوان یکی از محبوب ترین اپلیکیشن های پیام رسان در برخی از کشورهای جهان از طرفداران و مخاطبان بسیار بیشتری برخوردار است.

به گزارش ایسنا، اپلیکیشن پیام رسان اسنپ چت با قابلیت های مختلف مبتنی بر هوش مصنوعی و واقعیت مجازی توانسته در سال‌های اخیر نظر و توجه خیلی عظیمی از کاربران به خصوص در رده های سنی پایین تر نظیر نوجوانان و جوانان را به سمت و سوی خود جذب کند و سهم قابل توجهی از بازار پیام رسان های محبوب در جهان را به خود اختصاص دهد.

بر اساس تازه ترین آمار و گزارش های منتشر شده از سوی کارشناسان و تحلیلگران فعال در موسسه تحقیقاتی statista ، اپلیکیشن پیام رسان اسنپ چت در برخی از کشورهای جهان از محبوبیت و استقبال بسیار بیشتری برخوردار شده است به گونه‌ای که کاربران آمریکایی با اختلاف بسیار زیادی در جایگاه نخست طرفداران و استفاده کنندگان این اپلیکیشن قرار گرفته اند و بعد از آن کاربران هندی فرانسوی و انگلیسی نیز به ترتیب در رتبه های دوم تا چهارم این رده بندی جای گرفته اند.

نمودار زیر نشان دهنده میزان مخاطبان و تعداد کاربران فعال در ماه اپلیکیشن اسنپ چت در کشورهای مختلف جهان در آوریل ۲۰۲۰ است:

طبق اطلاعات ذکر شده در نمودار بالا تا آوریل سال جاری میلادی، اپلیکیشن اسنپ چت  ۱۰۲.۷۵ میلیون کاربر فعال در ایالات متحده ، ۲۸.۲ میلیون کاربر در هند، ۲۱.۳۵ میلیون در فرانسه ، ۱۸.۵۵ میلیون کاربر در انگلستان، ۱۶.۸ ۸۵ میلیون کاربر در عربستان سعودی، ۱۶.۰۵ کاربر در مکزیک، ۱۳.۰۵ میلیون کاربر در برزیل، ۱۱.۷۵ میلیون کاربر در آلمان، ۹.۶ میلیون کاربر در کانادا، ۸.۸۵ میلیون کاربر در ترکیه، ۸.۷ میلیون کاربر در روسیه، ۸.۲۵ میلیون کاربر در فیلیپین، ۷.۶۵ میلیون کاربر در عراق، ۶.۹۵ میلیون کاربر در هلند، ۵.۴ میلیون کاربر در پاکستان، ۵.۱ میلیون کاربر در کلمبیا، ۵.۱ میلیون کاربر در اندونزی و ۴.۳ میلیون کاربر در اسپانیا دارا بوده است.

انتهای پیام

منبع

برچسب ها
توجه: مطالب بخش پزشکی و سلامت سایت نایریکا فقط جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارند. این مطالب توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان کرد.
Subscribe
Notify of
0 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments