پلاستیک قابل بازیافتی که در برابر شعله مقاوم است

علمی و تکنولوژی 🔥 ۰۵ تیر ۱۳۹۹ بدون دیدگاه

پلاستیک قابل بازیافتی که در برابر شعله مقاوم است

پژوهشگران کره جنوبی، نوعی پلاستیک قابل بازیافت ابداع کرده‌اند که می‌تواند در برابر شعله مقاوم باشد.
پلاستیک قابل بازیافتی که در برابر شعله مقاوم است

پژوهشگران کره جنوبی، نوعی پلاستیک قابل بازیافت ابداع کرده‌اند که می‌تواند در برابر شعله مقاوم باشد.

به گزارش ایسنا و به نقل از وبسایت “موسسه علم و فناوری کره جنوبی”(KIST)، پژوهشگران با استفاده از تانیک اسید گیاهی، نوعی پلاستیک از جنس “فیبر کربن پلیمری تقویت شده”(CFRP) ابداع کرده‌اند که در برابر شعله مقاوم است و می‌تواند به صورت سازگار با محیط زیست بازیافت شود.

تانیک اسید، ماده‌ای است که معمولا توسط گیاهان ساخته می‌شود و در طبیعت فراوان است. فیبر کربن پلیمری تقویت شده، یک کامپوزیت پیشرفته و سبک است که با فیبر کربن تقویت می‌شود و استحکام و کشش بالایی دارد؛ در نتیجه می‌تواند کاربردهای بسیاری داشته باشد.

این ماده که چهار برابر سبک‌تر از فولاد و ۱۰ برابر مقاوم‌تر از آن است، می‌تواند به صورت گسترده در صنایع مربوط به هوافضا، خودروسازی، کشتی‌سازی و تجهیزات ورزشی به کار برود.

برای اینکه فیبر کربن پلیمری تقویت شده، به استحکام مکانیکی برسد، مواد سازنده آن باید محکم باشند. علاوه بر این، فیبر کربن پلیمری تقویت شده باید در برابر آتش نیز ایمن باشد زیرا این ماده در بسیاری از امور روزمره کاربرد دارد. این گروه پژوهشی توانستند فیبر کربنی ابداع کنند که محکم و در برابر شعله مقاوم است.

“جانگ یونگ چائه”(Jung Yong-chae)، پژوهشگر ارشد این پروژه گفت: ما قصد داشتیم تا با استفاده از تانیک اسید که یک ماده سازگار با محیط زیست است، استحکام مکانیکی فیبر کربن پلیمری تقویت شده و همچنین مقاومت آن در برابر شعله را بهبود ببخشیم.

وی افزود: ما ماده‌ای ابداع کرده‌ایم که کاربردهای بسیاری دارد و می‌تواند پیشرفت قابل توجهی برای مقاومت در برابر شعله‌های آتش، استحکام مکانیکی و بازیافت باشد. این ویژگی‌ بسیار قابل توجه است زیرا به مواد مورد نظر کمک می‌کند تا کاربردهای گسترده‌ای داشته باشند. ما ساختار این ماده را بررسی خواهیم کرد تا بتوانیم به بهبود ویژگی‌های آن کمک کنیم و کاربردهای آن را نیز گسترش دهیم.

انتهای پیام

منبع

توجه: مطالب بخش پزشکی و سلامت سایت نایریکا فقط جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارند. این مطالب توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان کرد.
Subscribe
Notify of
0 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments