نرخ بیکاری و اشتغال در سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳: آخرین اخبار نرخ اشتغال و بیکاری در ایران، امریکا و جهان
نرخ بیکاری: آخرین اخبار نرخ بیکاری در ایران، امریکا و جهان
نرخ بیکاری: در این مطلب از بخش اخبار اجتماعی به نرخ بیکاری, بیکاری, آخرین آمار نرخ بیکاری در ایران, آمار بیکاری در ایران, نرخ بیکاری در سال ۱۴۰۲, نرخ بیکاری در سال ۱۴۰۲, آخرین آمار بیکاری در سال ۱۴۰۲, نرخ بیکاری در سال ۱۴۰۲, بیکاری در ایران, بیکاری جوانان, نرخ بیکاری در ایران سال ۱۴۰۲, نرخ بیکاری در ایران سال ۱۴۰۲, نرخ بیکاری در ایران سال ۱۴۰۲, نرخ بیکاری در ایران سال ۱۴۰۲, نرخ بیکاری در امریکا, نرخ بیکاری در جهان, مرکز آمار ایران می پردازیم.
این مطلب با جدیدترین اخبار مربوط به بیکاری به روز می شود.
با ما همراه باشید.
معاون وزیر کار: نرخ بیکاری فارغالتحصیلان دانشگاه ۱۱.۴ درصد شد
۱۴۰۲/۱۰/۲۳
نرخ بیکاری دانشآموختگان دانشگاهی در ۲ سال اخیر از ۱۳.۸ درصد به ۱۱.۴ درصد کاهش یافته و بر این اساس اختلاف بیکاری دانشآموختگان دانشگاهی و کل بیکاران ۳.۵ درصد شد.
طبق آمار مرکز آمار ایران هماکنون حدود ۲ میلیون نفر بیکار در کشور وجود دارد که ۴۱.۵ درصد این تعداد جمعیت بیکار فارغ التحصیلان دانشگاهی هستند.
در پاییز امسال سهم جمعیت شاغل فارغ التحصیل آموزش عالی از کل شاغلان ۲۷.۵ درصد بوده است که نسبت به فصل مشابه سال قبل ۱.۱درصد افزایش یافته است.
دو کارتن تقاضای اشتغال مقابل نماینده مجلس!
۱۴۰۲/۶/۱
نماینده گچساران با آوردن ۲ کارتن موز از تقاضاهای اشتغال به نرخ بالای بیکاری در این شهرستان اعتراض کرد.
چرا مسئولان دولت سیزدهم درباره کیفیت شغلهای ایجادشده چیزی نمیگویند
۱۴۰۲/۵/۳۱
هم میهن نوشت:
یکی از وعدههای دولت سیزدهم ایجاد یک میلیون شغل در سال بود. بارها این عدد در رسانهها اعلام شد و درباره آن سخنان بسیار و دستاوردهای متفاوتی اعلام شد. اما هیچ یک از مسئولان به موضوعی فراتر از کمیت اشتغال نپرداختند.
در واقع آنچه در بحث اشتغال به موازات کمیت شغلهای ایجادشده، اهمیت دارد، کیفیت مشاغل است و آنچه زمینه توسعه را در اقتصاد فراهم میکند، کیفیت فرصتهای شغلی خواهد بود. مسئولان از بین این دو متغیر تمام توجه خود را به افزایش تعداد افرادی که شاغل نامیده میشوند، معطوف کرده و از بخش دوم غافل شدهاند و اینکه این افراد با انجام چه کاری شاغل محسوب میشوند موضوعی است که توجهی به آن نمیشود. درحالی که اگر ذهنیت توسعه در سطح سیاستگذاری وجود داشته باشد، باید عمده تمرکز بر نوع فرصتهای شغلی ایجادشده قرار گیرد.
نرخ بیکاری آمریکا دو رقمی میشود؟
۱۳۹۹/۲/۱۸
یکی از بزرگترین بانکهای آمریکایی پیشبینی کرد نرخ بیکاری در این کشور به ۱۵ درصد برسد.
به گزارش ایسنا، بانک آف امریکا در گزارشی به بررسی وضعیت بازار کار در آمریکا پرداخت و هشدار داد با توجه به بیکار شدن ۲۲ میلیون آمریکایی در ماه آوریل، این احتمال وجود دارد که نرخ بیکاری برای نخستین بار در ۲۰ سال اخیر دو رقمی شده و به ۱۵ درصد افزایش پیدا کند.
الکساندر لین، کارشناس اقتصادی این بانک گفت: نرخ بیکاری در ماه آوریل بیانگر پیامدهای جدی کووید-۱۹ بر روی اقتصاد آمریکا خواهد بود.
طبق پیش بینی این بانک، نرخ مشارکت در امریکا نیز که شمار جمعیت فعال در بازار کار به کل جمعیت را می سنجد با کاهشی محسوس مواجه خواهد شد و به ۶۰ درصد می رسد.
به گفته بنک آف امریکا، احتمالا رشد نرخ دستمزد به کمترین سطح تاریخی خود خواهد رسید و زیان بزرگ کسب و کارها و کار کردن با حداقل ظرفیت باعث خواهد شد تا میزان درآمد و قدرت خرید شاغلین آمریکایی کاهش پیدا کند.
به گفته این بانک، ایالت های کالیفرنیا، نیویورک و پنسیلوانیا احتمالا بیشترین خسارت را از شیوع کرونا در بین ایالت های مختلف متحمل خواهند شد و نرخ بیکاری در آن ها افزایشی محسوس خواهد داشت.
تام گیمبل، کارشناس بازار کار در موسسه ” لازال نتورک” گفت: بسیاری از کارفرمایان برنامه خود برای استخدام نیروهای جدید را تا مشخص شدن وضعیت به تاخیر انداخته اند و برخی نیز به نیروهای خود گفته اند در خانه بمانند و دورکاری کنند. با این حال شمار استخدام های جدید بیشتر از انتظارات قبلی بوده است.
متوسط نرخ بیکاری آمریکا در بازه زمانی ۱۹۴۸ تا ۲۰۱۹ معادل ۵.۷۳ درصد بوده که بالاترین رقم ثبت شده مربوط به نوامبر ۱۹۸۲ با ۱۰.۸ درصد و کمترین نرخ ثبت شده نیز مربوط به می ۱۹۵۳ با ۲.۵ درصد بوه است.
آمریکا اکنون اصلی ترین کانون درگیر با کرونا در جهان است و بیش از ۷۲ هزار آمریکایی جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست داده اند.
کاهش ١.۵ درصدی نرخ بیکاری در سال ٩٨
۱۳۹۹/۲/۱۳
بر اساس اعلام مرکز ملی آمار، نرخ بیکاری افراد ١۵ سال و بیشتر در سال ١٣٩٨ برابر با ١٠.٧ درصد بود که نسبت به سال قبل از ١.۵ درصد کاهش یافته است.
همچنین سال گذشته به میزان ۴۴.١ درصد جمعیت ١۵ ساله و بیشتر از نظر اقتصادی فعال بودهاند، یعنی در گروه شاغلان یا بیکاران قرار گرفتهاند. / ایرنا
۷۸۳ هزار نفر از ۲۳ اسفند تاکنون بیکار شده اند
۱۳۹۹/۲/۹
مدیرکل بیمه بیکاری وزارت کار: از ۲۳ اسفند ماه تاکنون ۷۸۳ هزار نفر درخواست خود برای دریافت بیمه بیکاری را ثبت کردهاند که ۶۵۴ هزار نفر مشمول برقراری بیمه بیکاری در مرحله اول شدهاند/ مهر
آخوندی وزیر پیشین راه:
۱۳۹۹/۲/۷
با توجه به آثار مستقیم کرونا بر اشتغال که برآورد میشود به بیکاری ۳ میلیون شاغل موجود و تعطیلی هزاران کارگاه و بنگاه کوچک و متوسط بیانجامد
تاکنون ۲۶ میلیون آمریکایی اعلام بیکاری کردهاند تا از مزایای مالی خوبی که دولت در اختیار آنها قرار میدهد استفاده کنند.
۱۳۹۹/۲/۴
تنها در طول این هفته ۴٫۴ میلیون تن دیگر اعلام بیکاری کردند.
جهانگیری: در سال ۹۸ نرخ بیکاری به ۱۰.۲ درصد کاهش یافت
۱۳۹۹/۲/۳
معاون اول رییس جمهور: در سال ۹۸ نرخ بیکاری به ۱۰.۲ درصد کاهش یافته است.
اگرچه تامین زیرساخت هایی نظیر آب، برق، گاز، راه، بهداشت، آموزش و پرورش نقش مهمی درتوسعه روستاها دارد، اما آنچه موجب ماندگاری روستاییان در روستاها می شود ایجاد اشتغال و درآمد کافی است چرا که با وجود زیرساخت ها، اگر اشتغال و درآمد وجود نداشته باشد ساکنین روستاها به شهرها مهاجرت خواهند کرد/ ایرنا
نرخ بیکاری در آمریکا با شیوع کرونا ۱۰ درصد افزایش یافت
۱۳۹۹/۱/۱۵
دفتر بودجه کنگره آمریکا به دنبال افزایش شیوع ویروس کرونا از افزایش ۱۰ درصدی نرخ بیکاری در این کشور خبر داده است.
براساس وبسایت دفتر بودجه کنگره آمریکا که مسئولیت ارائه اطلاعات در مورد بودجه و اقتصاد به کنگره را دارد، در کنار افزایش نرخ بیکاری پیش بینی میشود تولید ناخالص داخلی آمریکا بیش از ۷ درصد در سه ماهه دوم کاهش یابد.
دفتر بودجه کنگره همچنین پیش بینی میکند اثرات اقتصادی طولانی مدت ویروس کرونا به طور بالقوه تا سال آینده ادامه دارد.
براساس گزارش کنگره همچنین انتظار میرود که تأثیر بیکاری و تعطیلی مشاغل مدتها احساس شود و نرخ بیکاری اساسی در برآورد هزینه ۹ درصد در پایان سال ۲۰۲۱ خواهد بود.
با ادامه پیامدهای ناشی از بیماری کرونا در آمریکا، طی یک هفته اخیر بیش از ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در این کشور تقاضای بیمه بیکاری کردند و بدین ترتیب، شمار بیکاران به حدود ۱۰ میلیون تن میرسد که رکوردی جدید در تاریخ معاصر آمریکا به شمار میرود.
وزارت کار آمریکا روز پنجشنبه ۱۴ فروردین اعلام کرد هفته پیش از آن نیز بیش از سه میلیون نفر تقاضای بیمه بیکاری داده بودند.
به این ترتیب، رقم بیکارشدگان به حدود ۱۰ میلیون تن رسیده که از تمامی آمارها برای بازه زمانی مشابه در طول تاریخ این کشور بالاتر است.
به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، بسیاری از اقتصاددانها با استناد به این آمار پیشبینی میکنند که رقم بیکاری تا پایان ماه جاری میلادی به ۲۰ میلیون نفر برسد؛ یعنی دو برابر رقم بیکاری در دوران رکود اقتصادی شدید در دهه ۱۹۳۰ که دست بالا به حدود ۸. ۷ میلیون تن رسید.
بر اساس قوانین متعارف آمریکا، هر فردی که کمکهزینه یا بیمه بیکاری دریافت میکند باید به طور فعال در جستجوی شغل دیگری باشد؛ ولی با توجه به توقف گسترده فعالیتهای اقتصادی در شرایط فعلی و ضرورت ماندن مردم در خانه، مصوبه اخیر از تمامی ایالتها خواسته است که این شرط را حذف کنند.
آسوشیتدپرس به نقل از مارک زندی اقتصاددان نوشته است پیش از شیوع کرونا حدود ۴۰ درصد از شرکتها در حال استخدام نیروی جدید بودند ولی این رقم اکنون به ۶ درصد سقوط کرده است.
نرخ بیکاری در ایران
۱۳۹۸/۱۱/۸
ارزیابی سازمان ملل از وضعیت بازار کشورهای جهان نشان میدهد که نرخ بیکاری در بسیاری از مناطق جهان روندی نزولی را طی میکند
نرخ بیکاری ایران در سال ۲۰۱۸ معادل ۱۲ درصد و در سال ۲۰۱۹ نیز ۱۲.۸ درصد اندازهگیری شده است
نرخ بیکاری اکنون در برخی از کشورهایی نظیر آمریکا و انگلیس در یکی از کمترین سطوح خود طی نیم قرن اخیر قرار دارد/ ایسنا