بیمه سلامت : آخرین اخبار / هزینه، مزایا، بازنشستگی / طرح پوشش بیمه اجباری

اجتماعی 🔥 ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ ۷ دیدگاه

بیمه سلامت : آخرین اخبار مربوط به بیمه سلامت / هزینه، مزایا، پوشش، بازنشستگی / طرح پوشش بیمه اجباری

بیمه سلامت: در این مطلب از بخش اخبار اجتماعی وبسایت نایریکا به بیمه سلامت, اخبار بیمه سلامت, انواع بیمه سلامت, بازنشستگی بیمه سلامت, بیمه, بیمه درمان تکمیلی سلامت, بیمه سلامت چیست, بیمه سلامت شرکای کاری, بیمه سلامت و بیماری های خاص, پوشش بیمه سلامت ایرانیان, پوشش های بیمه سلامت, تائید نسخه ها و بیمه سلامت, تمدید دفترچه بیمه سلامت سال ۹۹, چگونه دفترچه بیمه سلامت بگیریم, حذف بیمه سلامت, دریافت دفترچه بیمه سلامت, شرایط عمومی دریافت دفترچه بیمه سلامت, مزایای بیمه سلامت ایرانیان, نام بیمه سلامت سال ۹۹, هزینه ثبت نام بیمه سلامت سال ۹۹ می پردازیم.

این مطلب با جدیدترین اخبار مربوط به بیمه سلامت به روز می شود.

با ما همراه باشید.

بیمه سلامت, اخبار بیمه سلامت, انواع بیمه سلامت, بازنشستگی بیمه سلامت, بیمه, بیمه درمان تکمیلی سلامت, بیمه سلامت چیست, بیمه سلامت شرکای کاری, بیمه سلامت و بیماری های خاص, پوشش بیمه سلامت ایرانیان, پوشش های بیمه سلامت, تائید نسخه ها و بیمه سلامت, تمدید دفترچه بیمه سلامت سال 98, چگونه دفترچه بیمه سلامت بگیریم, حذف بیمه سلامت, دریافت دفترچه بیمه سلامت, شرایط عمومی دریافت دفترچه بیمه سلامت, مزایای بیمه سلامت ایرانیان, نام بیمه سلامت سال 99, هزینه ثبت نام بیمه سلامت سال 98

بیمه سلامت, اخبار بیمه سلامت, انواع بیمه سلامت, بازنشستگی بیمه سلامت, بیمه, بیمه درمان تکمیلی سلامت, بیمه سلامت چیست, بیمه سلامت شرکای کاری, بیمه سلامت و بیماری های خاص, پوشش بیمه سلامت ایرانیان, پوشش های بیمه سلامت, تائید نسخه ها و بیمه سلامت, تمدید دفترچه بیمه سلامت سال ۹۸, چگونه دفترچه بیمه سلامت بگیریم, حذف بیمه سلامت, دریافت دفترچه بیمه سلامت, شرایط عمومی دریافت دفترچه بیمه سلامت, مزایای بیمه سلامت ایرانیان, نام بیمه سلامت سال ۹۹, هزینه ثبت نام بیمه سلامت سال ۹۸

واریز ۳۳۳۳ میلیارد تومان به حساب بیمه سلامت و وزارت بهداشت

۱۳۹۹/۱/۱۹

کمیته اطلاع رسانی ستاد مقابله با کرونا در وزارت امور اقتصادی و دارایی از واریز ۱۰۶۲ میلیارد تومان در وجه وزارت بهداشت و ۲۲۷۱ میلیارد تومان به بیمه سلامت خبر داد./ایسنا


تمدید اعتبار دفترچه‌ های بیمه سلامت تا اول تیر

۱۳۹۹/۱/۱۷

موهبتی مدیرعامل بیمه سلامت از تمدید تمامی دفترچه‌های بیمه سلامت تا اول تیر ماه بدون مراجعه به دفاتر بیمه خبر داد.


بیمه سلامت: همه دفترچه‌های این بیمه که دارای برگه سفید هستند، تا پایان فروردین ۹۹ اعتبار دارند/ شبکه خبر

۱۳۹۸/۱۲/۱۷


۹میلیون نفر زیر پوشش بیمه همگانی و اجباری قرار دارند

۱۳۹۸/۸/۲۳

وزیر بهداشت و ‌درمان:

هم‌اکنون ۹ میلیون نفر از مردم که فاقد هر گونه بیمه بودند زیر پوشش بیمه اجباری رفتند.


سازمان بیمه سلامت: اگر بیمه ندارید، برای ثبت‌ نام “بیمه اجباری سلامت” اقدام کنید

۱۳۹۸/۸/۱۳

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ضمن اعلام آغاز طرح پوشش بیمه اجباری همگانی سلامت از امروز، از افرادی که فاقد هر نوع پوشش بیمه درمانی هستند، خواست تا طی ۶ ماه آتی تدریجا نسبت به ثبت‌ نام در سایت و پوشش بیمه‌ ای اقدام کنند تا بار مراجعات به سامانه قابل کنترل باشد.


بیمه اجباری سلامت برای چه کسانی رایگان است؟

۱۳۹۸/۸/۱۲

افرادی که تا ۴۰ درصد حداقل حقوق مصوب شده توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را دریافت می‌کنند، تمام حق بیمه آنها توسط دولت پرداخت خواهد شد.

افرادی که ۴۰ درصد حداقل حقوق را دریافت می‌کنند و در دهک درآمدی ۴ قرار دارند، ۵۰ درصد حق بیمه این دهک را نیز دولت پرداخت می‌کند و مابقی را خودشان.

اما افرادی که حقوق‌شان بالاتر از حداقل حقوق مصوب است، صد در صد سرانه حق بیمه خود را خودشان پرداخت می‌کنند.

طبق برآورد سازمان بیمه سلامت حدود ۶.۵ تا ۷ میلیون نفر در کشور فاقد پوشش بیمه‌ای هستند که حدود ۱۰ درصدشان ساکنین تهران هستند.


افراد فاقد بیمه تا ۶ ماه آینده به صورت اجباری تحت پوشش بیمه سلامت قرار می گیرند

۱۳۹۸/۸/۱۱

معاون سازمان بیمه سلامت ایران: ۴۰ میلیون نفر از جمعیت کل کشور تحت پوشش بیمه سلامت قرار داشته و از این تعداد بالغ بر ۳۴ میلیون نفر به صورت کاملا رایگان از خدمات درمانی بیمه سلامت بهره‌مند هستند

با توجه به اهمیت بیمه خدمات درمانی و تحت پوشش قراردادن تمام افراد جامعه تا ۶ ماه آینده ۱۰ درصد از کل جمعیت کشور که فاقد هیچ‌گونه پوشش خدمات بیمه‌ای هستند، به صورت اجباری تحت پوشش بیمه سلامت ایران قرار خواهند گرفت


تمام شرایط پوشش بیمه اجباری / ثبت نام از ۱۳ آبان

۱۳۹۸/۸/۶

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت:

۱۳ آبان ماه سال جاری طرح پوشش اجباری بیمه سلامت همزمان با روز بیمه سلامت آغاز خواهد شد.

فرصت ثبت‌ نام در سامانه بیمه سلامت جهت پوشش بیمه‌ اجباری شش ماه است.

کسانی که بیمه رایگان شدند دیگر نمی‌توانند به بخش خصوصی برای درمان مراجعه کنند چراکه بیمه پوشش خدمات خصوصی را نخواهد داد البته خدمات همان است اما در بخش دولتی و نه بخش خصوصی.


۱۰ میلیون ایرانی تحت پوشش بیمه سلامت قرار می‌گیرند

۱۳۹۸/۸/۵

وزیر بهداشت:

بیمه‌ سلامت برای افراد فاقد پوشش بیمه، اجباری خواهد شد.

بر اساس این طرح افرادی که درآمد آن‌ها تا ۴۰ درصد حداقل حقوق و دستمزد است به صورت رایگان و افرادی که۵۰ تا ۱۰۰ درصد حداقل حقوق را دریافت می‌کنند با حمایت ۵۰ درصدی دولت و دیگر افراد با هزینه خود بیمه می‌شوند.

با اجرای این طرح ۱۰ میلیون نفر از مردم کشور زیر پوشش بیمه سلامت قرار می‌گیرند.


آغاز طرح پوشش بیمه اجباری

طرح پوشش بیمه اجباری از سیزدهم آبان آغاز می‌شود

مدیر عامل سازمان بیمه سلامت گفت: از آن تاریخ، افرادی که زیر پوشش هیچ بیمه‌ای نیستند می‌توانند با مراجعه به سایت سازمان یا دفاتر پیشخوان خود را بیمه کنند.

آقای موهبتی افزود: در این طرح بر اساس ارزیابی وسع وزارت تعاون، بیمه کسانی که درآمد آن‌ها تا ۴۰ درصد حداقل حقوق باشد رایگان خواهد بود.

کسانی که درآمد آن‌ها بین ۴۰ درصد تا حداقل حقوق باشد، ۵۰ درصد حق بیمه را پرداخت خواهند کرد.

آن‌هایی هم که درآمد بالاتر از حداقل حقوق دارند، باید حق بیمه را کامل پرداخت کنند.

طبق آمار وزارت بهداشت حدود ۹ درصد جمعیت کشور بیمه نیستند.

آغاز برنامه بیمه اجباری

آغاز برنامه بیمه اجباری


افراد فاقد بیمه تحت پوشش بیمه اجباری سلامت قرار می‌گیرند

۱۳۹۸/۷/۷

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت:

پوشش بیمه اجباری سلامت برای آحاد مردم از هفته بیمه سلامت آغاز می‌شود

افرادی که تحت پوشش هیچ بیمه ای نیستند می توانند با مراجعه به بیمه سلامت تحت پوشش این بیمه قرار گیرند.

طاهر موهبتی روز یکشنبه در نشست خبری با حضور خبرنگاران درباره پوشش بیمه اجباری سلامت افزود: بر اساس آمارها حدود ۱۰ درصد افراد در کل کشور تحت پوشش هیچ بیمه‌ای نیستند و امیدواریم این افراد در بازه زمانی ۶ ماهه پس از اعلام سازمان بیمه سلامت، برای بیمه شدن مراجعه کنند تا از تسهیلات آیین نامه برخوردار شوند.

البته اگر افراد شرایط قانونی را در هر بازه زمانی پیدا کنند، سه ماه فرصت دارند که برای پوشش بیمه‌ای مراجعه کرده و از یارانه بیمه سلامت همگانی برخوردار شوند.

وی اظهار داشت: برای اینکه آیین نامه‌ها و ضوابط مورد نیاز برای اجرای این برنامه فراهم و زیرساخت‌های فناوری اطلاعات آماده شود، به زمان نیاز داشتیم که مقدمات کار انجام شده است.

پرداختی‌های جدید بیمه سلامت

وی درباره آخرین پرداختی‌های این سازمان نیز اظهار داشت: هفته آینده بخشی از هزینه‌های سال ۹۸ را پرداخت می‌کنیم و امیدواریم در این پرداختی‌ها، ۸۰۰ میلیارد تومان از مطالبات سال جاری پرداخت شود.

پنجمین مرحله پرداختی سطح یک روستاییان نیز انجام می‌شود. هرچند محدودیت‌های مالی در این زمینه وجود دارد، اما همه تلاش سازمان بیمه سلامت این است که پرداختی‌های مربوط به روستاییان اجرایی شود.

هزینه ۸۰۰ میلیارد تومانی بیمه سلامت برای آزمایش‌ها

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت درباره هزینه‌های این سازمان برای آزمایش‌ها نیز گفت: حدود ۸۰۰ میلیارد تومان از هزینه‌های سازمان بیمه سلامت در سال گذشته مربوط به خدمات آزمایشگاهی است. بیشترین هزینه در سال گذشته مربوط به آزمایش‌های تیروئید بود که مقام اول را از نظر هزینه داشت و بعد از آن، آزمایش چربی خون و آزمایش‌های اندازه گیری سلول‌های خونی قرار داشت.

در خدمات آزمایشگاهی از هزار و ۱۴۳ خدمتی که تعریف شده، ۸۰۰ خدمت تحت پوشش سازمان‌های بیمه گر است. این خدمات در سه سرفصل پاتولوژی، ژنتیک و آزمایش‌های بالینی قرار دارد.

وی بیان کرد: از نظر بار مراجعه نیز FBS (قند خون ناشتا) دومین مقام را دارد و CBC رتبه اول هزینه را دارد. اندازه گیری کمی کراتنین هم رتبه سوم بار مراجعه را در کشور به خود اختصاص داده است.

موهبتی افزود: سال گذشته سازمان بیمه سلامت برای آزمایش ویتامین D که به صورت معمول در جامعه ایرانی کم است، ۱۸ میلیارد تومان هزینه کرد.  به نظر می‌رسد می‌توان به جای برخی آزمایش‌ها که کمتر مورد نیاز مردم است، آزمایش‌های غربالگری که می‌تواند از ایجاد بیماری ژنتیکی در افراد پیشگیری کند را جایگزین کرد.

به تازگی درخواست کردیم ۳ یا ۴ خدمت در زمینه غربالگری تحت پوشش بیمه باشد. در واقع باید رویکرد سازمان‌های بیمه گر به سمت پیشگیری برود تا بتوان از بروز بیماری‌ها جلوگیری کرد.

وی ادامه داد: وزارت بهداشت راهنماهای بالینی تعریف و تدوین کرده است تا از هزینه‌های غیرضروری جلوگیری کند.

البته هنوز این موارد در بخش آزمایشگاه‌ها به صورت صد در صد پیاده سازی نشده است. راهنماهای بالینی منجر به کاهش خدمات نمی‌شود، بلکه خدمات را منطقی می‌کند. یعنی با اجرای راهنماهای بالینی، سلامت بیمار به خطر نمی‌افتد.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت بیان کرد: وضعیت بودجه‌ای سازمان بیمه سلامت به شکلی است که نمی‌توانیم پوشش‌های جدیدی ایجاد کنیم و از لحاظ قانونی باید منابع هر پوشش جدید را در نظر بگیریم، اما اگر غربالگری‌ها راه اندازی شود، در زمینه برخی بیماری‌ها با کاهش هزینه مواجه می‌شویم.


بیمه سلامت ایرانیان

همانطور که میدانید سازمان بیمه سلامت در راستای حمایت از افرادی که هیچ نوع بیمه درمانی برای خود تعیین نکرده اند ، ایجاد گردید. این بیمه که در واقع بیمه پایه برای افراد جامعه می باشد ، بدون پرداخت حق بیمه به افراد فاقد بیمه درمان اختصاص داده می شود.

لازم به ذکر است که با توجه به سیاست های دولت ، مبلغ ۲۸۵ هزار تومان که بابت حق بیمه سلامت می باشد از محل هدفمندسازی یارانه ها تامین می شود و بیمه شده هیچ مبلغی برای حف بیمه خود نمی پردازد.

توجه داشته باشید که این بیمه ، بیمه بازنشستگی نیست و تنها به عنوان بیمه پایه درمان مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین اگر اشخاص تمایل داشتند می توانند یک بیمه تکمیلی در کنار بیمه سلامت خود انتخاب کنند.

شرایط ثبت نام بیمه سلامت ایرانیان

از جمله شرایط مهم برای ثبت نام بیمه سلامت ایرانیان ، دارا نبودن هیچ نوع بیمه درمان اعم از بیمه تامین اجتماعی ، بیمه خدمات درمانی و کمیه امداد امام خمینی (ره) می باشد. بنابراین اگر مشمول یکی از بیمه های فوق باشید ، نمی توانید در این طرح ثبت نام کنید.

اگر شخص در حال حاضر بیکار و فاقد بیمه تامین اجتماعی باشد ، می تواند در بیمه سلامت ثبت نام کند اما به محض مشغول شدن به کار و بیمه شدن او ، از طرح بیمه سلامت خارج خواهد شد اما تا ۱ سال می تواند با استفاده از دفترچه درمان خود ، از مزایای بیمه سلامت استفاده کند.

در خصوص شرایط سرپرستی نیز در صورتی که پسرهای بالای ۱۸ سال تحت پوشش سرپرست خانواده خود نباشند ، می توانند به عنوان سرپرست در بیمه سلامت ثبت نام کنند.

بیمه پایه سلامت شامل همه خدمات بیمارستانی (بستری وسرپایی) در بیمارستان ها و مراکز بهداشتی- درمانی دولتی و آموزشی ، بخشی از بیمارستان های خصوصی که طرف قرارداد دولت هستند، همه موسسات سرپایی شامل پزشک، داروخانه، آزمایشگاه، رادیولوژی و سایر خدمات پاراکلینیک که در کشور طرف قراراداد سازمان بیمه سلامت است. در قالب این طرح بیمه سلامت مانند سایر بیمه شده ها، فرد می تواند برود و از خدمات بیمه بهره مند شود


مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه:

۱۳۹۸/۶/۴

آیین نامه بیمه اجباری از سوی دولت تصویب شده است

مقرر شده افراد فاقد پوشش بیمه به صورت اجباری بیمه شوند./ایرنا


ضرب‌ الاجل ۶ ماهه برای افراد فاقد پوشش بیمه درمانی

۱۳۹۸/۶/۴

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت از پرداخت هزار میلیارد تومان از معوقات گروه‌های پزشکی خبر داد و گفت: ضرب‌الاجل ۶ ماهه برای پوشش بیمه ای افراد فاقد بیمه درنظر گرفته شده است.


بیمه سلامت اجباری شد

۱۳۹۸/۵/۳۰

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت:

تمام افراد بیمه نشده و تمامی روستاییان و عشایر که بیمه ندارند، تحت پوشش بیمه سلامت قرار می‌گیرند.

خانواده‌هایی که مجموع درآمد و دریافتی آن‌ها براساس ارزیابی وسع کمتر از ۴۰ درصد حداقل حقوق و دستمزد مصوب شورای عالی کار است، به صورت کامل توسط دولت پرداخت می‌شود/ ایسنا


بیمه سلامت چیست

بیمه سلامت ، بیمه اقشار آسیب پذیر

برای همه ما اتفاق افتاده که هنگام مراجه به پزشک ، بیمارستان ها و مراکز درمانی با افرادی مواجه می شویم که دفترچه بیمه تامین اجتماعی یا خدمات درمانی نداشته باشند . بسیاری از این افراد به علت مشکلات مالی در پرداخت هزینه های درمانی ناتوان هستند . نکته ای که اکثرا این دسته به آن توجه نمی کنند ، وجود پوشش بیمه ای برای اقشار آسیب پذیر جامعه است ، بیمه سلامت ایران .

این بیمه در سال  ۱۳۹۳ و در جهت تحت پوشش قرار دادن افرادی که از پوشش های بیمه تامین اجتماعی و بیمه خدمات درمانی استفاده نمی کنند ، راه اندازی شد .

با مجله بیمه ماهان همراه باشید تا با این بیمه نامه و نحوه دریافت دفترچه بیمه آشنا شویم .

انواع بیمه سلامت

سازمان بیمه سلامت ایران با توجه به تمام اقشار جامعه بیمه های متنوعی را ارائه می کند که در ادامه به توضیح هر یک می پردازیم :

بیمه سلامت همگانی :

این بیمه نامه ، بدون دریافت هیچ هزینه ای و بدون دریافت حق بیمه ، تمام خدمات درمانی را به بیماران ارائه می دهد .

البته باید توجه داشت که دریافت این بیمه نامه ، ملزم به تحت پوشش نبودن هیچ یک از بیمه ها (تامین اجتماعی ، خدمت درمانی) می باشد .

بیمه سلامت ایرانیان :

بیمه ایرانیان که بعضا به اشتباه آن را با بیمه  همگانی در یک لیست قرار می دهند ، یکی دیگر از بیمه های ارائه شده توسط این سازمان می باشد . تفاوت بیمه ایرانیان و بیمه همگانی در این است که برای دریافت آن باید هزینه ای را پرداخت کرد .

حق بیمه این بیمه نامه سالیانه مبلغ ۵۵۰ هزار تومان می باشد که دولت حدود نصف این مبلغ را پرداخت می کند . مبلغی که بیمه شده برای دریافت این بیمه نامه پرداخت می کند ، حدود ۲۶۴ هزار تومان برای یک است .

بیمه سلامت روستائیان :

این بیمه نامه را می توان یکی از زیرمجموعه های بیمه همگانی به حساب آورد . تمام حق بیمه برای بیمه روستایی توسط دولت پرداخت می شود . تمام روستاییان و ساکنین شهر های زیر ۲۰ هزار نفر می توانند بیمه روستائیان استفاده کنند .

بیمه سلامت کارکنان دولت :

تمام کارکنان دولت افراد استخدام شده در سازمان های زیر نظر دولت ، تحت پوشش بیمه کارکنان دولت قرار می گیرند .

بیمه سلامت سایر اقشار :

تمام مددجویان سازمان بهزیستی ، دانشجویان ، طلبه های حوزه های علمیه و خانواده شهدا و جانبازان تحت پوشش بیمه سایر اقشار قرار می گیرند .

شرایط عمومی دریافت دفترچه بیمه سلامت :

  • شرط اصلی برای قرار گرفتن تحت پوشش بیمه سلامت ، قرار نداشتن تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی ، بیمه خدمات درمانی و بیمه نیروهای مسلح می باشد .
  • تمام مردانی که به سن قانونی (۱۸ سال تمام) رسیده باشند می توانند از خدمات این بیمه استفاده نمایند .
  • بانوان سرپرست خانوار نیز در صورت عدم پوشش سایر بیمه ها میتوانند از این بیمه استفاده نمایند .

مدت اعتبار بیمه سلامت :

به مانند سایر قراردادهای بیمه ای ، اعتبار این بیمه نامه یکساله می باشد . پس از یکسال بیمه نامه منقضی شده و نیازمند تمدید می باشد .

تمدید دفترچه بیمه سلامت سال ۹۸ :

هزینه تمدید دفترچه این بیمه بر طبق بودجه سال ۱۳۹۸ ، ۳ هزار تومان است . همچنین برای صدور مجدد دفترچه بیمه برای بار اول مبلغ ۹ هزار تومان و برای مرتبه دوم به بعد برابر ۱۸ هزار تومان است .

بازنشستگی بیمه سلامت :

نکته مهم در رابطه با این بیمه نامه ، درمانی بودن آن است . این بیمه صرفا یک بیمه نامه درمانی است و مانند بیمه تامین اجتماعی مستمری و بازنشستگی ندارد .

پوشش های بیمه سلامت :

این بیمه به مانند سایر بیمه ها ، تمام خدمات درمانی بستری و سرپایی ارائه شده در بیمارستان ها ، کلینیک ها و پاراکلینیک ها و سایر مراکز درمانی را تحت پوشش قرار می دهد و تمام این مراکز طرف قرارداد این بیمه می باشند .

بیمه درمان تکمیلی سلامت :

این بیمه به عنوان بیمه نامه پایه محدودیتی برای خرید بیمه تکمیلی در نظر نگرفته و بیمه شده می تواند با خرید بیمه تکمیلی انفرادی از پوشش های بیشتری استفاده نماید .

برای مثال بیمه تکمیلی انفرادی میتواند با کسر ۱۰% فرانشیز ، ۹۰% قیمت دارو را تحت پوشش خود قرار دهد .

 

بیمه سلامت و بیماری های خاص :

تمامی بیماری های خاص و بیماری های نظیر MS ، پیوند کلیه ، دیالیز و تمامی بیماران کلیوی تحت پوشش این بیمه نامه می باشند . بیماری های تالاسمی و هموفیلی هم تحت پوشش این بیمه قرار می گیرند ، اما باید توجه داشت شیمی درمانی به دلیل قرارنداشتن در گروه بیماری های خاص جزو بیماری های تحت پوشش نیست .

تائید نسخه ها و بیمه سلامت :

این بیمه هم به مانند سایر بیمه ها برای پرداخت هزینه های دارویی نیازمند تایید نسخه ها می باشد .

برای تائید نسخه نیازی به مراجعه حضوری به سازمان بیمه سلامت نیست . این کار توسط داروخانه ها به سرعت انجام می پذیرد . البته شما به عنوان صاحب دفترچه بیمه می توانید به سایت سازمان بیمه مراجعه نمایید . در وبسایت امکان تایید نسخه قرار دارد و با پرداخت فرانشیز میتوانید داروی مورد نظر را از داروخانه دریافت نمایید .

دریافت دفترچه بیمه سلامت :

برای دریافت دفترچه بیمه نیاز به مراجعه حضوری به سازمان بیمه سلامت نیست . متقاضیان استفاده از این بیمه نامه می توانند با مراجعه به سایت سامانه اقدام به ثبت نام برای این بیمه نمایند .

در ادامه با آموزش تصویری ثبت نام در سامانه بیمه سلامت ، ما همراه باشید .

 

بیمه سلامت همگانی ، سال ۹۸ رایگان برای همه

بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی ، در سال ۱۳۹۸ تمام افرادی که پس از تایید مراجع ذی صلاح شرایط دریافت بیمه درمانی همگانی را داشته باشند ، به صورت رایگان تحت پوشش خدمات این بیمه قرار خواهند گرفت .

کلام پایانی

این بیمه نامه به عنوان یک طرح حامی برای قشر آسیب پذیر توسط دولت ارائه شد . هرچند گاهی به دلیل عدم تامین بودجه توسط دولت ، بیماران تحت پوشش این بیمه با مشکلاتی در مراکز درمانی مواجه می شوند .

اما برای افرادی که تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی ، بیمه خدمات درمانی و بیمه درمانی نیروهای مسلح نیستند ، این بیمه بهترین گزینه می باشد .

توجه: مطالب بخش پزشکی و سلامت سایت نایریکا فقط جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارند. این مطالب توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان کرد.
Subscribe
Notify of
7 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments