پلاسما درمانی در درمان کرونا چیست / آخرین اخبار / پلاسما تراپی
پلاسما درمانی در درمان کرونا چیست / آخرین اخبار / پلاسما تراپی
پلاسما درمانی در درمان کرونا چیست / آخرین اخبار / پلاسما تراپی / پلاسمادرمانی به بهبود بیماران کرونایی کمک کرد (پلاسما درمانی, پلاسما درمانی چیست, پلاسمادرمانی, پلاسما درمانی در کرونا, پلاسما درمانی کرونا چیست, پلاسمادرمانی کرونا)
هدیه ۱۰۰ هزار تومانی به بهبود یافتگان کرونا برای اهدای پلاسمای خون
۱۳۹۹/۳/۲۶
پلاسمای بیماران مبتلا به کرونا، چند؟
۱۳۹۹/۳/۲۶
مدیرعامل سازمان انتقال خون:
به هر بهبودیافته بیمار مبتلا به کرونا که پلاسما اهدا میکند، ۱۰۰ هزار تومان میپردازیم که هزینه رفت و برگشت و یک ساعت وقتی است که برای اهدای پلاسما صرف میکند.
در دنیا خیلی بیشتر از این اعداد و ارقام به اهداکنندگان میپردازند و نتیجه این میشود که در آمریکا ۱۵ هزار اهداکننده پلاسما مراجعه میکنند، اما در کشور ما ۱۰۰۰ نفر مراجعه میکنند.
کاهش ۵۰ درصدی مرگومیر بیماران کرونایی با پلاسمادرمانی
۱۳۹۹/۳/۲۵
مدیرعامل سازمان انتقال خون کشور:
مرگومیر ناشی از کرونا در آن دسته از بیمارانی که پلاسما دریافت کرده بودند، تقریبا ۵۰ درصد کاهش یافت.
ما در قبال پلاسمای خون و پلاکت بیمارانمان نه پولی می دهیم و نه پولی میگیریم.
مشارکت زنان ایرانی در اهدای خون حدود چهار یا پنج درصد است./ تسنیم
پلاسمادرمانی به بهبود بیماران کرونایی کمک کرد
۱۳۹۹/۳/۱۹
سخنگوی سازمان انتقال خون کشور با بیان اینکه تاکنون یک هزار واحد پلاسما در کشور تهیه شده است گفت: پلاسمادرمانی به بهبود بیماران کرونایی کمک کرد.
تزریق پلاسما به بیماران کووید ۱۹ در انگلیس آزمایش شد
۱۳۹۹/۲/۱۸
برای نخستین بار در انگلیس به طور آزمایشی پلاسمای دریافت شده از بهبودیافتگان کووید۱۹ به عنوان درمان به بیمارانی تزریق شد که هم اکنون با این بیماری دست و پنجه نرم میکنند.
سازمان سلامت همگانی انگلیس تصمیم دارد در صورت موفقیت آمیز بودن درمان مذکور، آن را به طور گسترده به کار گیرد
ژاپن مجوز پلاسما درمانی برای بیماران کرونا را صادر کرد
۱۳۹۹/۲/۷
با صدور مجوز رسمی مرکز ملی بهداشت ژاپن، گروهی از پزشکان این کشور برنامه دارند که آزمایش بالینی پلاسما درمانی برای بیماران مبتلا به کرونا را آغاز کنند.
▫️در این روش درمان، پلاسمای خون افراد بهبود یافته از کرونا به افراد درگیر بیماری تزریق می شود پلاسمای گرفته شده حاوی پادتن ها یا همان آنتی بادی هایی است که سیستم ایمنی بدن افراد را در مقابل ویروس کرونا تقویت می کند گزارش ها حاکی است این روش، برای درمان موارد حاد ابتلا به کرونا در چین موثر بوده است./رسد
آغاز پروژه جمعآوری پلاسمای بهبودیافتگان کرونا از فردا
۱۳۹۹/۱/۳۱
سازمان انتقال خون ایران از بهبود یافتگان کووید ۱۹ خواست با حضور در مراکز جامع اهدای پلاسما ۱۴ مرکز استان کشور، در پروژه جمع آوری و ذخیره پلاسما با هدف تامین نیازهای درمانی پیش بینی شده مراکز درمانی شرکت کنند.
پلاسما درمانی کرونا چیست و چگونه انجام می شود
۱۳۹۹/۱/۳۰
مدتی است که از پلاسما درمانی برای درمان بیماران مبتلا به کرونا استفاده میشود. اما باید دید پلاسما درمانی چیست و چگونه در بهبود بیماران مبتلا عمل میکند؟
رمز و راز عملکرد پلاسما درمانی در پادتن تولیدشده در بدن بیماران بهبود یافته است. آنتیبادی یا پادتن نوعی پروتئین است که دستگاه ایمنی بدن تولید میکند تا به ویروس یا باکتری حمله کند و در نتیجه مبارزه آن با عوامل بیماریزا، بدن در مقابل آن میکروب مقاومت پیدا میکند.
پلاسما درمانی چیست و چگونه انجام میشود؟
فرد جدیدی که به ویروس کرونا مبتلا میشود در ابتدا هیچ پادتنی برای مبارزه با ویروس در بدنش وجود ندارد. سیستم ایمنی بدن بیمار بهبود یافته پادتنهای ضدویروس را تولید کرده و بهبود مییابد. پلاسمای خون بیمار بهبود یافته که حاوی پادتنها است استخراجشده و به بیمار دیگری که هنوز درگیر کروناست تزریق میشود. بیمار دریافتکننده از طریق تلقیح پادتن و با دریافت پلاسمای بیشتر بهبود پیدا میکند.
در حال حاضر در ۶ استان پلاسما درمانی برای مداوای بیماران کرونایی راهاندازی شده است و سرپرست طرح پلاسما درمانی کشور میگوید ۴۰ درصد بیماران بدحال با پلاسما درمانی بهبود یافتند.
پلاسما درمانی ۴۰ درصد مرگ و میر بیماران کرونایی را کاهش داد
۱۳۹۹/۱/۲۶
دکتر حسن ابولقاسمی سرپرست طرح پلاسما درمانی کرونا با بیان اینکه تاکنون۳۰۰ نفر برای درمان کرونا پلاسما اهدا کرده اند، گفت: نتیجه پلاسما درمانی این بود که به میزان ۴۰ درصد مرگ و میر بیماران کرونایی کم شد/ مهر
افزایش امیدها برای مداوای بیماران کرونایی با پلاسما درمانی
۱۳۹۹/۱/۲۵
سرپرست طرح پلاسمادرمانی با استفاده از پلاسمای بهبود یافتگان کرونا:
گزارشهای اولیه نشان میدهد که روش پلاسمادرمانی در بهبود بیماران با وضعیت شدید بیماری کرونا و حتی بیماران با وضعیت بحرانی، موثر است/ایرنا