واکسن کرونا / واکسن ایرانی کرونا / آغاز واکسیناسیون در ایران / درمان کرونا / داروی کرونا
واکسن کرونا / واکسن ایرانی کرونا / آغاز واکسیناسیون در ایران / درمان کرونا / داروی کرونا
واکسن کرونا / واکسن ایرانی کرونا / آغاز واکسیناسیون در ایران / درمان کرونا / داروی کرونا: در این مطلب از بخش اخبار بهداشت و سلامت در وب سایت نایریکا به آخرین اخبار مربوط به ساخت واکسن کرونا, تولید واکسن کرونا می پردازیم.
این مطلب با جدیدترین اخبار تولید و ساخت واکسن کرونا به روز می شود.
با ما همراه باشید.
۳ دوز واکسن کووپارس را بزنید نیاز به ماسک ندارید!
۱۳۹۹/۱۱/۲۱
رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرمسازی رازی:
دوز اول و دوم تزریقی و دوز سوم استنشاقی هستند و با تزریق دوز اول و دوم ایمنی در بدن فرد ایجاد میشود اما مشکل اینجاست که در قسمت فوقانی مجاری دستگاه تنفسی ایمنی ایجاد نمیشود بنابراین ویروس میتواند در انتهای بینی لانه گزیند و جای بگیرد.
در این شرایط فرد ایمن است و فرد بیمار نمیشود اما ناقل ویروس است و میتواند بیماری را به سایر افرادی که ایمن نیستند منتقل کند.
وقتی دوز سوم استنشاقی استفاده میشود فرد بعد از ۱۴ روز میتواند ماسک خود را بردارد و اکنون در دنیا اعلام میکنند که حتی با تزریق واکسن باید افراد همچنان ماسک بزنند اما پس از دوز سوم استنشاقی کووپارس فرد دیگر ناقل ویروس نخواهد بود.
آغاز واکسیناسیون علیه کرونا؛ از ۱۰ صبح امروز
۱۳۹۹/۱۱/۲۱
تزریق واکسن کرونا از امروز در تهران و چند استان دیگر کشور آغاز می شود.
نخستین واکسیناسیون در تهران، از ساعت ۱۰ صبح در تالار بیمارستان امام خمینی انجام میشود./شبکه خبر
فردا؛ آغاز واکسیناسیون کرونا در کشور
۱۳۹۹/۱۱/۲۰
از روز سه شنبه ۲۱ بهمن اولین تزریق واکسن کرونا در ایران با اولویت بندی مشخص شده، آغاز میشود.
واکسیناسیون با روزانه ۱۰۰۰ نفر آغاز خواهد شد و سپس با توجه به ارزیابی مجدد سیستم، روزانه ۵ هزار، ۱۰ هزار و به صورت تصاعدی افزایش می یابد. البته واکسن در مرحله اول به کسانی تزریق میشود که تست مثبت PCR نداشته باشند، اما به طور کلی در پروسه واکسیناسیون منعی برای تزریق به افرادی که قبلا مبتلا شدهاند، نداریم
همچنین بخوانید:
درمان جدید کووید ۱۹ با خون گاو ۱۳۹۹/۳/۳۰
توقف آزمایش داروی مالاریا بر بیماران کرونا
۱۳۹۹/۳/۲۹
سازمان جهانی بهداشت روز گذشته (چهارشنبه) اعلام کرد آزمایش داروی مالاریای هیدروکسی کلروکین که به منظور بررسی تاثیرش بر درمان کروناویروس در چند کشور در حال انجام بود، متوقف شده است.
پلاسما درمانی روشی برای مداوای بیماران مبتلا به ویروس کرونا
۱۳۹۹/۱/۱۳
دبیر انجمن علمی سلولهای بنیادی ایران:
با توجه به اینکه ویروس کرونا سیستم ایمنی فرد را مورد حمله قرار می دهد این باعث تضعیف و هم گسیختگی سیستم دفاعی بیمار خواهد شد.
پلاسمای افراد بهبود یافته از کووید ۱۹ در هفته سوم تا چهارم بعد از ابتلا عاری از ویروس میشود و سرشار از آنتی بادی است که این آنتی بادی با دستگاه پلاسما فرزیس از بدن آنها خارج میشود.
آنتی بادی خارج شده از بیمار بهبود یافته با پلاسمای افرادی که در بخش آی سی یو قرار دارند و وضعیت مناسبی ندارند جایگزین میشود و سیستم ایمنی بدن با کمک این آنتی بادی به جنگ ویروس میرود و وضعیت ریوی را از مرحله بحرانی خارج میکند./ ایرنا
“پلاسما درمانی” برای درمان کرونا در مراحل تحقیقات قراردارد
۱۳۹۹/۱/۱۲
رئیس مرکز فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه در حال حاضر کلیه مطالعات محققان در زمینه درمان کرونا با پلاسما و واکسن در مراحل تحقیقات اولیه قرار دارند، گفت: در صورت کسب مجوز از کمیته اخلاق وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی وسازمان غذا و دارو، رسماً اخبار مربوطه در این رابطه اعلام خواهد شد.
آزمایش واکسن کرونا روی انسان در امریکا
۱۳۹۹/۱/۱۱
شرکت آمریکایی «جانسون اَند جانسون» روز دوشنبه اعلام کرد که آزمایش واکسن کرونا روی انسان را از ماه سپتامبر (شهریور ماه) آغاز میکند و ممکن است این واکسن از اوایل سال ۲۰۲۱ برای استفاده اورژانسی دردسترس قرار گیرد.
این شرکت داروسازی بدون اشاره نام و ویژگی های این واکسن یادآور شد که قراردادی بالغ بر یک میلیارد دلار با دولت آمریکا برای تامین مالی تحقیقات مربوط به این واکسن امضا کرده است. /ایرنا
اولین تست واکسن کرونا در آمریکا انجام شد
۱۳۹۸/۱۲/۲۶
آسوشیتدپرس ادعا کرد که اولین تست واکسن ویروس کرونا بر روی انسان بر روی یک داوطلب در امریکا انجام شد.
واکسن “کرونا ویروس” امروز آزمایش میشود
۱۳۹۸/۱۲/۲۶
قرار است امروز در یک آزمایش بالینی در آمریکا، واکسن کرونا ویروس روی افراد آزمایش شود.
البته افرادی که این اطلاعات را فاش کردند، هنوز ناشناس هستند.
موسسه ملی سلامت آمریکا بودجه این آزمایش را تامین کرده که در مرکز تحقیقات بهداشت “Kaiser Permmanent Washington” واقع در شهر سیاتل انجام میشود.
این واکسن توسط شرکت داروسازی “مدرنا”(Moderna) و “مؤسسه ملی سلامت”(NIH) توسعه داده شده است./جامجم
دلایل ناتوانی کشورها برای تولید واکسن کرونا
۱۳۹۸/۱۲/۵
به اعتقاد محققان کشور شیوع و اپیدمی کرونا از ۴ ماه گذشته آغاز شده بود و از آنجایی که این ویروس از زمان کشف تا کنون چهرههای متفاوتی از خود نشان میدهد از این رو تلاش کشورها برای ارائه راهکارهای درمانی و یا تولید واکسن ناکام مانده است و به گفته آنها از آنجایی که کشور در انتظار سال نو شمسی است باید دستورالعملهای بهداشتی متناسب با سبک زندگی به منظور کاهش شیوع این بیماری ارائه شود.