فاویپیراویر: درمان کرونا با داروی آویگان / آخرین اخبار / ورود داروی فاویپیراویر
فاویپیراویر: درمان کرونا با داروی فاویپیراویر / آخرین اخبار / ورود داروی فاوی پیراویر
فاویپیراویر: در این مطلب از بخش اخبار سلامت و بهداشت وب سایت نایریکا به فاویپیراویر, داروی فاویپیراویر, داروی کرونا, ورود داروی فاویپیراویر, فاویپیراویر ژاپنی, داروی فاوپیراویر می پردازیم.
این مطلب با جدیدترین اخبار مربوط به داروی فاوپیراویر به روز می شود.
با ما همراه باشید.
ارسال رایگان داروی آویگان از ژاپن به ۳۸ کشور
۱۳۹۹/۲/۱۰
ژاپن یکبار دیگر اعلام کرد داروی ضد آنفلولانزای «آویگان» یا «فاوی پیراویر» را که به عنوان درمان بالقوه ای برای بیماری کووید- ۱۹ تلقی می شود بزودی به ۳۸ کشور خواهد داد.
او گفت این ۳۸ کشور در میان بیش از ۷۰ کشوری هستند که برای دریافت داروی آویگان که دولت ژاپن پیشنهاد عرضه رایگان آن را داده، درخواست کرده اند.
درمان کرونا با فاویپیراویر به مرحله کارآزمایی بالینی رسید
۱۳۹۹/۲/۳
عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی:
ماده موثره دارویی «فاویپیراویر» به عنوان یکی از کاندیداهای درمان کرونا، توسط محققان این دانشگاه با همکاری دانشگاه شهید بهشتی تهیه شده و هم اکنون در حال مطالعات بالینی و آزمایش روی بیماران است.
در کشورهای چین و ژاپن به این نتیجه رسیدند که این ماده موثر بوده و ترکیب این دارو روی ویروس کرونا نیز عملکرد مثبتی از خود نشان می دهد./ ایرنا
هشدار، داروی فاویپراویر عرضه شده در بازار تقلبی و جعلی است !
۱۳۹۹/۱/۲۰
کیانوش جهانپور، سخنگوی وزارت بهداشت:هنوز اثربخشی داروی فاویپراویر در مطالعات بالینی ایرانی تایید نشده است
داروی فاویپراویر عرضه شده در بازار تقلبی و جعلی است و مصرف آن عواقب خطرناکی برای بیماران دارد تاکنون رفتار ویروس کرونا تغییری نکرده است.
ژاپن داروی «آویگان» را رایگان در اختیار ایران قرار میدهد
۱۳۹۹/۱/۱۹
وزیر خارجه ژاپن اعلام کرد کشورش قصد دارد داروی ضد آنفلوآنزای «آویگان» (Avigan) که با نام عمومی «فاوی پیراویر» (favipiravir) شناخته میشود را به صورت رایگان به ۲۰ کشور از جمله ایران اهدا کند.
وی با اشاره به اینکه ۳۰ کشور دیگر نیز خواستار دریافت این دارو هستند اظهار امیدواری کرد این کشورها بتوانند از این دارو برای معالجه بیماران مبتلا به ویروس کرونا استفاده کنند./ ایرنا
دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:
۱۳۹۹/۱/۱۸
داروی «فاویپیراویر» روی ویروس کرونا اثرگذار و کار آزمایی بالینی این دارو آغاز شده است
در صورتی که کارگروههای علمی ستاد مقابله با کرونا نتایج مطالعات را تأیید کنند، تولید داخلی دارو آغاز میشود
ولایتی: «فاویپیراویر» در اختیار بیمارستان مسیح دانشوری قرار گرفت
۱۳۹۹/۱/۱۷
رئیس بیمارستان مسیح دانشوری: در دانشگاه داروسازی دانشگاه شهید بهشتی برای اولین بار در ایران داروی فاووپیراویر ساخته شد و با رعایت موازین قانونی و تایید کمیته اخلاق در اختیار بیمارستان مسیح دانشوری برای درمان بیماران کرونا قرار گرفته است./فارس
اعلام نتیجه نهایی تست داروی Favipiravir تا ۵ روز دیگر / تولید دارو در حین مطالعه بالینی
۱۳۹۹/۱/۱۶
مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو:
نتیجه نهایى آزمایش و تستهای داروی Favipiravir نهایتا تا ۵ روز کارى آینده اعلام خواهد شد
در اواخر اسفند سال قبل این دارو را در اختیار تیم تحقیقاتی کشور قرار دادیم و هماکنون هم منتظر نتیجه نهایی شدن و تائیدیه آن هستیم
برای اینکه زمان را از دست ندهیم، از هفته دوم اسفند رایزنیهایی برای تامین این دارو در کشور در صورت تائید اثربخشی انجام دادیم اما با توجه به کمبود این دارو و قیمت بسیار بالای آن، از طریق شرکتهای دانشبنیان مواد اولیه این دارو را تولید و حدود ۵ هزار قرص را در مقیاس آزمایشگاهی ساختیم و در صورت دریافت تائیدیه نهایی آماده تولید انبوه این دارو هستیم./ ویدا
ژاپن داروی آویگان را رایگان به کشورهای درگیر کرونا میدهد
۱۳۹۹/۱/۱۶
دولت ژاپن قصد دارد به کشورهایی که درگیر همه گیری جهانی ویروس کرونا هستند داروی ضد آنفلوآنزای «آویگان» (Avigan) که با نام عمومی «فاوی پیراویر» (favipiravir) شناخته می شود را به صورت رایگان ارائه کند.
دبیر اول کابینه ژاپن در این ارتباط به خبرنگاران گفت که دولت تا کنون از حدود ۳۰ کشور درخواستهایی را برای این دارو دریافت کرده است.
این مقام دولت ژاپن افزود که دولت این دارو را به هر یک از کشورهای متقاضی بهاندازه نیازشان به طور رایگان ارائه خواهد کرد./ ایرنا
ورود داروی “فاویپیراویر” به پروتکل درمانی به شرط تائید کمیته علمی مبارزه با کرونا
۱۳۹۹/۱/۱۶
دکتر مهرعلیان، مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو: داروی اویگان “فاوپیراویر” یک برند ژاپنی است که پس از شیوع کرونا در چین برای درمان بیماران استفاده شد.
این دارو در درمان برخی از بیماران توانسته طول بستری را کوتاه کرده و در بهبود حال عمومی بیماران نسبتا موثر باشد.
داروی “فاوپیراویر” در حال حاضر در فاز بررسی استانداردها و پروتکل های علمی است.
این دارو هنوز در پروتکل درمان کوید ۱۹ وارد نشده است.
مواد اولیه ساخت داروی فاوپیراویر را منابع معتبر جهانی تهیه و در داخل کشور فرموله شده و یک شرکت داروسازی هم تعداد محدودی از آن را تولید کرده است./وبدا
تمام حواشی داروی فاویپیراویر
۱۳۹۹/۱/۱۵
وزارت بهداشت از ابتدا اعلام کرد که داروی فاوپیراویر در اروپا و آمریکا هم مورد تایید قرار نگرفته است. این دارو در ژاپن برای آنفولانزا تولید شده بود و در ژاپن هیچ گزارشی مبنی بر اینکه این دارو در زمینه کووید ۱۹ سودمند است، حتی از طرف شرکت سازنده هم گزارش نشده است.
در چین هم این دارو روی بیماران مبتلا به کووید ۱۹ آزمایش شده و گفتهاند تاثیر نسبی داشته و حتی مقالهای که در این زمینه منتشر شده بود، پس گرفته شد. به هر حال مقاله محکمی از مطالعه علمی و بالینی مبنی بر اثربخشی داروی فاوپیراویر وجود ندارد.
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: برخی در فضایی احساسی و از طریق صفحات مجازی اعلام کردند ما محموله اهدایی ژاپن را روی ۳۰ بیمار آزمایش کرده و پاسخ گرفتهایم. اگر این صحیح باشد باید نتیجه آن در مجلههای علمی چاپ شده باشد یا به وزارت بهداشت ارائه کرده باشند که تاکنون این اتفاق نیفتاده است.
وی تصریح کرد: چیزی که از سوی هیچ نهادی در هیچ کشوری تایید نشده، چطور بدون مستندات علمی میتواند قابل تایید باشد. اگر کسی قصد تولید یا واردات دارد باید بداند تجویز و توزیع آن منوط به تایید کمیته درمان در وزارت بهداشت و مهر صحت سازمان غذا و دارو در زمینه اثربخشی آن است. در غیر این صورت تولید و واردات آن امکان پذیر نیست.
وزارت بهداشت: مصاحبه درباره اثربخشی یا عدم اثربخشی داروی “فاوی پیراویر” تخلف است
۱۳۹۹/۱/۱۵
اطلاعیه ی معاونت درمان وزارت بهداشت: به دنبال مصاحبه انجام شده یکی از اعضای محترم هیات علمی شاغل در بیمارستان مسیح دانشوری تهران در خصوص داروی(favipiravir) به اطلاع میرساند داروی مذکور هنوز در فارماکوپه ایران وارد نشده و در حال حاضر به عنوان یک دارو در یک کارآزمایی بالینی به کار گرفته شده و در اختیار چند مرکز درمانی از جمله بیمارستان مسیح دانشوری قرار گرفته است و تاکنون نتایجی از این تحقیق به این کمیته گزارش نشده است؛ لذا انجام هرگونه مصاحبه و ارائه هر نوع گزارش به عنوان تایید و یا رد اثربخشی این دارو مورد تایید کمیته نبوده و تخلف محسوب میشود
داروی فاوپیراویر به شرط تایید به پروتکل درمانی وارد می شود
۱۳۹۹/۱/۱۳
مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو از تولید داروی فاوپیراویر برای درمان بیماری کووید ۱۹ در کشور و ورود آن به پروتکل درمانی این بیماری به شرط تایید کمیته علمی مبارزه با کرونا خبر داد.
به گزارش سازمان غذا و دارو، غلامحسین مهرعلیان روز چهارشنبه درباره اقدامات سازمان غذا و دارو برای تامین و تولید یک نوع داروی موثر در درمان بیماران مبتلا به کرونا بیان کرد: داروی اویگان فاوپیراویر یک برند ژاپنی است که پس از شیوع کرونا در چین برای درمان بیماران استفاده شد و نتایج نشان داد که در درمان برخی از بیماران توانسته طول بستری را کوتاه و در بهبود حال عمومی بیماران نسبتا موثر باشد.
وی ادامه داد: این دارو با وجود نتایج مثبت اولیه، هنوز توسط آژانسهای بین المللی دارویی دنیا برای درمان بیماری کووید ۱۹ تاییدیه نگرفته و زمان زیادی برای مطالعات بیشتر نیاز دارد.
مدیرکل دارو سازمان غذا و دارو اظهار کرد: پس از شروع کرونا در اسفند ماه رایزنیهایی از طریق دفاتر بین المللی وزارت بهداشت و ریاست جمهوری برای واردات این دارو انجام شد و موفق شدیم تعداد محدودی از این دارو را به صورت اهدایی از کشور چین دریافت کنیم. خوشبختانه بلافاصله این دارو در اختیار محققان کشور در چند مرکز بیمارستانی تهران و سایر شهرستانها قرار گرفت تا مورد مطالعه بالینی قرار گیرد.
وی افزود: داروی فاوپیراویر در حال حاضر در فاز بررسی استانداردها و پروتکلهای علمی است. همانطور که دبیر کمیته علمی کرونا اشاره کرده، فاز مطالعاتی دارو در حال اتمام و نتایج آن در حال جمعبندی و بررسی نهایی است. بنابراین این دارو هنوز در پروتکل درمان کووید ۱۹ وارد نشده است.
مهرعلیان گفت: کمیته علمی مبارزه با کرونا با توجه به نتایج مطالعات، ورود این دارو را به پروتکل درمانی تشخیص خواهد داد. سازمان غذا و دارو به عنوان متولی تنظیم بازار دارویی، کاملا تابع ستاد علمی وزارت بهداشت بوده و بر اساس داروهایی که در پروتکل قرار خواهد گرفت، داروهای مورد نیاز را تامین خواهد کرد.
وی اظهار کرد: با توجه به سیگنالهای مثبتی که از این دارو دیده شده است، با پیگیری سازمان غذا و دارو و همکاری بخش خصوصی از هفته سوم اسفند، مواد اولیه ساخت داروی فاوپیراویر را از منابع معتبر جهانی تهیه و در داخل کشور فرموله کردهایم و یک شرکت داروسازی هم تعداد محدودی از آن را تولید کرده است.
مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو بیان کرد: نتایج اولیه نشان داده که نمونه داروی تولید داخل از استاندارد خوبی برخوردار بوده و به طور موازی آزمایشات دراز مدت نیز در حال انجام است. بنابراین ما آمادگی کامل را داریم تا بتوانیم با توجه به نتایج به دست آمده، ماده اولیه این دارو را با حجم بالاتری تهیه و آن را در داخل کشور تولید کنیم.
وی اظهار کرد: با توجه به اینکه در حال حاضر کل دنیا درگیر این بیماری بوده و حجم تقاضا برای این دارو زیاد است، تامین داروی از منابع معتبر شانس کمتری دارد، بنابراین ما به طور موازی هم تامین مواد اولیه و محصول را در برنامه خود قرار داریم و از هر پیشنهادی برای تامین دارو استقبال میکنیم.
مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو با تشکر و قدردانی از تمامی پزشکان و کادر درمانی مبارزه با ویروس کرونا از آنها خواست تا مانند گذشته هم وزارت بهداشت را در اجرای هرچه بهتر پروتکلهای درمانی کووید ۱۹ همراهی کنند تا با آرامش بیشتری برای جامعه درمانی و نگرانی کمتر مردم از این بیماری عبور کنیم.
تاکنون ۴۷ هزار و ۵۹۳ نفر به طور قطعی در کشور به ویروس کرونا مبتلا شده و ۳۰۳۶ نفر به علت ابتلا به این ویروس فوت کرده و ۱۵ هزار و ۴۷۳ نفر نیز بهبود یافتهاند.