موتورسیکلت : آخرین اخبار مربوط به ثبت نام، فروش و قیمت موتور سیکلت
موتورسیکلت : آخرین اخبار مربوط به ثبت نام، فروش و قیمت موتور سیکلت
خودرو: در این مطلب از بخش اقتصادی وبسایت نایریکا به آخرین اخبار مربوط به ثبت نام موتور سیکلت برقی, قیمت موتور سیکلت, خرید موتور سیکلت, پلاک موتور سیکلت, موتور سیکلت اقساطی, ثبت نام موتور سیکلت, موتور سیکلت برقی می پردازیم.
این مطلب با جدیدترین اخبار مربوط به موتور سیکلت به روز می شود.
با ما همراه باشید.
اعلام جزئیات عرضه موتور سیکلتهای برقی در تهران
۱۴۰۲/۱۱/۱۶
سازمان مدیریت حملونقل مسافری تهران:
متقاضیان خرید موتورهای برقی که طراحی ویژهای برای حمل بار و مسافر دارد، میتوانند با اسقاط موتورسیکلت فرسوده خود که حدود ۱۰ میلیون تومان ارزش دارد و به عنوان پیش پرداخت برای متقاضی لحاظ میشود، نسبت به ثبتنام اقدام کنند.
افرادی که فاقد موتورسیکلت هستند نیز میتوانند مبلغ ۱۰ تا ۲۰ میلیون تومان را بهعنوان پیش پرداخت، بپردازند.
ارزش این موتورسیکلتها حدود ۸۰ تا ۱۵۰ میلیون تومان است که برای آنها ۷۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان وام با بازپرداخت ۵ ساله و با سود ۴ تا ۱۰ درصد به متقاضیان ارائه میشود.
تاریخچه موتوربرقی :
سال ۱۸۹۵، اوگدن بولتون جونیور از کانتون اوهایو اختراع اولین موتورسیکلت برقی را ثبت کرد. برای دستیابی به موفقیت کامل ۱۵ سال طول کشید . در سال ۱۹۱۱ ، مجله popular mechanic موتورسیکلت برقی را معرفی کرد. برادران limelette یک شرکت موتورسیکلت برقی به نام socovel تاسیس کردند. آن ها به تولید در آلمان ادامه دادند و به دلیل جیره بندی سوخت تا حدی موفقیت پیدا کردند ؛ اما پس از جنگ آن ها به سمت مدل های معمولی رو آوردند .
مدل های برقی تا سال ۱۹۴۸ در دسترس بودند. در طول جنگ جهانی دوم که سوخت در ایالات متحده سهمیه بندی شد، merle Williams از کالیفرنیا یک موتوربرقی دو چرخ اختراع کرد که یک تریلر تک چرخ را با خود به همراه داشت؛ به دلیل محبوبیت این وسایل نقلیه ، ویلیامز شروع به ساخت وسایل نقلیه بیشتری در گاراژ خود کرد و در نهایت در سال ۱۹۴۶ یک شرکت بزرگ تاسیس کرد.
موتوربرقی چیست؟
موتور سیکلت برقی به موتورهایی اتلاق می شود که انرژی حرکتی خود را از برق تامین می کند. در نتیجه دیگر نیازی به بنزین ندارد که این موضوع سهم بزرگی در کاهش آلودگی هوا دارد. نیروی مورد نیاز موتورهای برقی به کمک باطری های قابل شارژ تامین می شود و به آن قدرت حرکت می دهد. این موتورها در مدل ها، طرح ها و ابعاد گوناگونی تولید می شوند و بسته به نوع باطری و موتور الکتریکی آن ها با هر بار شارژ مسافتی بین ۴۰ تا ۱۰۰ کیلومتر را با سرعتی بین ۳۰ تا ۷۰ کیلومتر بر ساعت می پیمایند.
امروزه پیشرفت تکنولوژی و کمبود منابع سوخت فسیلی کمک شایانی به پیشرفت صنعت وسایل نقلیه هیبریدی کرده است؛ با توجه به فراگیر شدن وسایل نقلیه برقی بشر توانسته قدم قابل توجهی در مبحث آلودگی هوا بردارد. از این رو شرکت های مختلف موتور سازی نیز از این قاعده مستثنی نبوده و فعالیت های زیادی در بحث تولید انواع موتورهای برقی داشته اند. برند های مختلف اقدام به طراحی مدل های متعدد با کارایی و امکانات گسترده کرده اند. موتوربرقی ها در توان های ۵۰۰ وات تا ۶ کیلووات تولید می شوند که در ایران موتورهایی با توان الکتریکی ۱۵۰۰، ۲۰۰۰، ۳۰۰۰ وات بیشترین استقبال را داشته اند.
مزایای استفاده از موتوربرقی؟
کاهش آلودگی هوا : موتورهای برقی با توجه به این که هیچ دودی تولید نمی کنند تاثیر مستقیمی در سلامت فرد و جامعه دارند و همچنین باعث گرم شدن کره زمین و آلودگی هوا نمی شوند.
کاهش آلودگی های صوتی : یکی از مشکلات موتورسیکلت های بنزینی ایجاد الودگی صوتی می باشد که سهمی بالا از آلودگی صوتی را به خود اختصاص می دهد ولی موتورهای برقی به دلیل این که هیچگونه صدایی ندارند برای دیگران ایجاد مزاحمت نمی کنند.
بازدهی بالای موتورسیکلت های برقی : هاب الکتریکی، بخش مرکزی موتورهای برقی را تشکیل می دهد که جزو پربازده ترین ابزار حرکتی شناخته شده تا امروز می باشد. بازدهی انرژی با راندمانی در حدود ۸۵تا ۹۰ درصد توسط این موتور به چرخ ها منتقل می شود در صورتی که در موتورهای بنزینی این مقدار راندمان حدود ۱۵ تا ۲۰ درصد است.
نگهداری آسان و تعمیرات : موتوربرقی ها تنها یک قسمت متحرک دارن و فاقد قسمت هایی مانند تسمه تایم ، فیلتر هوا ، گیربکس یا کلاچ وقطعات موتورهای بنزینی می باشند. به همین دلیل نحوه نگهداری راحتی دارند و نسبت به موتورسیکلت های بنزینی هزینه نگهداری بسیار پایینی دارند.
سوخت ارزان و پاک : اگر بخواهیم دو موتور برقی و بنزینی را باهم مقایسه کنیم با این فرض که هر دو موتور روزانه ۹۰ کیلومتر را طی می کنند ، موتور بنزینی به ۳لیتر بنزین و موتور برقی ۳ کیلووات ساعت برق برای طی کردن این مسافت در روز نیاز دارند ، با این حال متوسط مصرف سالانه موتور بنزینی ۸۳۷ لیتر و موتور برقی ۸۳۷ کیلووات ساعت برق هست که هزینه بنزین مصرفی در سال ۸۳۷ هزارتومان و برق مصرفی ۴۲ هزار تومان می باشد.
کاربرد آسان : برای استفاده از این موتورهای برقی فقط لازم است دسته گاز و ترمز را فشار داد تا به حرکت در آید یا متوقف شود.
ایمنی بیشتر موتورسیکلت های برقی : به علت پایین بودن سرعت موتورهای برقی احتمال وقوع تصادفات کاهش پیدا میکند.