تغییر واحد پول ایران : پارسه واحد پول خرد کشور می شود
تغییر واحد پول ایران : پارسه واحد پول خرد کشور می شود
تغییر واحد پول ایران: در این مطلب از بخش اخبار اقتصادی وبسایت نایریکا به جدیدترین مطالب راجع به تغییر واحد پول ایران، واحد پول ایران, تغییر واحد پول ایران, تغییر پول ایران, پارسه, واحد پول جدید ایران, تغییر ریال به تومان, پارسه واحد پول خرد ایران, پارسه واحد پول خرد ایران می پردازیم.
این مطلب با جدیدترین اخبار مربوط به تغییر واحد پول ایران و پارسه به روز می شود.
با ما همراه باشید.
پارسه واحد پول خرد می شود
براساس لایحه اصلاح قانون پولی و بانکی که امروز از سوی رئیس جمهور به مجلس ارسال شده است، واحد پول ایران از ریال به تومان تغییر مییابد و هر تومان برابر ۱۰۰۰۰ ریال جاری و معادل یکصد پارسه است.
درباره تغییر واحد پول کشور؛ تومان و پارسه | هر تومان معادل ۱۰۰ پارسه
همشهری آنلاین: براساس لایحه اصلاح قانون پولی و بانکی که امروز، ۳۰ مرداد، از سوی رئیس جمهور به مجلس ارسال شده است، واحد پول ایران از ریال به تومان تغییر مییابد و هر تومان برابر ۱۰۰۰۰ ریال جاری و معادل یکصد پارسه است.
رئیسجمهور لایحه اصلاح قانون پولی و بانکی کشور را که در جلسه ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ هیات وزیران به پیشنهاد بانک مرکزی به تصویب رسید، برای طی تشریفات قانونی به مجلس ارسال کرد.
براساس این لایحه واحد پول ایران از ریال به تومان تغییر مییابد و هر تومان برابر دههزار ریال جاری و معادل یکصد پارسه است.
بر همین اساس برابری پول های خارجی نسبت به تومان و نرخ خرید و فروش ارز توسط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در چهارچوب نظام ارزی حاکم و با رعایت ذخایر ارزی و عنداللزوم تعهدات کشور در مقابل صندوق بینالمللی پول، محاسبه و تعیین میشود.
همچنین دوره گردش موازی و اعتبار همزمان «تومان» و «ریال» که در این قانون «دوره گذار» نامیده میشود، حداکثر دو سال خواهد بود. طریقه جمع آوری و شرایط خروج اسکناسها و سکههای ریال از جریان، بر طبق قانون پولی و بانکی کشور حسب مورد، تعیین یا اجرا می شود.
بر این اساس و پس از پایان دوره گذار، تعهداتی که پیش از این براساس واحد پول ریال ایجاد شده است، تنها با واحد پول تومان قابل ایفا خواهد بود.
همچنین بانک مرکزی موظف است ظرف دو سال از تاریخ لازم الاجرا شدن این قانون، ترتیبات اجرایی لازم را جهت آغاز دوره گذار فراهم کند.
آیین نامه اجرایی این قانون ظرف سه ماه از تاریخ لازم الاجرا شدن، توسط بانک مرکزی تهیه و به تصویب هیات وزیران میرسد.