سید جواد هاشمی (بازیگر) : بیوگرافی / آخرین اخبار / عکس / سیدجواد هاشمی و همسرش
سید جواد هاشمی (بازیگر) : بیوگرافی / عکس / آخرین اخبار
سید جواد هاشمی: در این مطلب از بخش چهره ها، بیوگرافی و اخبار فرهنگی و هنری به زندگی نامه و کارنامه سیدجواد هاشمی، سید جواهد هاشمی و همسرش، عکس سید جواد هاشمی بازیگر می پردازیم.
این مطلب با جدیدترین اخبار مربوط سید جواد هاشمی (بازیگر) به روز می شود.
با ما همراه باشید.
عذرخواهی سید جواد هاشمی از مردم
۱۳۹۹/۱۱/۴
سید جواد هاشمی، بازیگر سینما و تلویزیون:
من امشب به طور رسمی در صفحه مجازیام از مردم عزیز کشورم عذرخواهی خواهم کرد.
روز گذشته در پی تبلیغ جواد هاشمی برای خرید خانه در دبی، کاربران فضای مجازی از او انتقاد کردند./باشگاه خبرنگاران
گفتگوی سید جواد هاشمی با ایسنا
۱۳۹۸/۶/۱۸
سیدجواد هاشمی: سرمان را مثل کبک زیر برف نکنیم که مردم برنامههای صداوسیما را نگاه میکنند / متاسفم که بگویم در همین روزهای عاشورا و تاسوعا باعث میشویم مردم ماهواره تماشا کنند / بعد از آموزش و پرورش، هیچ نهادی به اندازه صداوسیما مجبور نیست به کارکنانش حقوق بدهد
سید جواد هاشمی کفت: متاسفانه حتی بچههایی که به هیئت میآیند و عَشقه نام اباعبدالله آنها را به هیئت میکشاند هم شبها تلویزیون خودمان را نگاه نمیکنند. باید برای آنها برنامهسازی کنیم.
سالهاست در مناسبتهای دینی مثل ماه رمضان، ایام محرم و … حجم زیادی از برنامههای مناسبتی در صداوسیما تولید و یا تکرار میشود؛ اما به راستی چند درصد از جوانهای امروزی با سلیقههای بهروز شده، بیننده ویژهبرنامههایی هستند که هنوز در سطحی کیفی و ساختاری چند سال قبل خود ماندهاند؟!
برای رسیدن به پاسخ این پرسش، سراغ سید جواد هاشمی ـ بازیگر سینما و تلویزیون ـ میرویم که اتفاقا همواره حضور فعالی در فیلمها و سریالهای مذهبی داشته است.
هاشمی در گفتوگویی با ایسنا دربارهی راههای جذب و تعامل جوانان با برنامههای مذهبی چنین میگوید: متاسفانه در کشور ما سلایق مختلفی تصمیمگیرنده و جوابگو هستند؛ در حالی که اصل ماجرا چیز دیگری است. ما باید به سلایق جوانها و نوجوانها و سلایق امروز مردم توجه کنیم. توجه نکردن به این موضوع باعث میشود که بینندههای بهترین برنامههای مذهبی ما کم شوند؛ بر این اساس سلیقه جوانهای سخت سلیقه امروز به مذهب باید در نظر گرفته شود.
هاشمی افزود: وقتی این اتفاق نمیافتد شاهد این هستیم که در روزهای عاشورا و تاسوعا که روزهای عزیزی برای ما هستند و بیش از گذشته ما را به یاد امام حسین(ع) میاندازند و برای ما اهمیت بسیار دارند، متاسفم که بگویم که ما همان موقع باعث میشویم برخی از مردم شبکههای ماهوارهای را تماشا کند.
او دربارهی تفاوت سلیقه جوانهای دیروز و امروز اظهار میکند: سرمان را مثل کبک زیر برف نکنیم که مردم برنامهها را نگاه میکنند؛ این فکر را از سرمان بیرون کنیم. یک واقعیت بیچون و چرا وجود دارد که ما از آن غافل هستیم؛ جوانهای امروز ما تحلیلشان نسبت به جوانهای دیروز متفاوت شده است. نگاه به امام حسین (ع)، دیروز چیز دیگری بوده است. نمیگویم هیئتها پر نیست اما واقعاً این هیئتها و مساجدی که در این ایام پر می شود چقدر دلباخته نام حسین است؟ متاسفم که به اینها توجه نمیشود!
هاشمی ادامه میدهد: پس ما باید آمادگی یک شکست غیرمنتظره را داشته باشیم. به هر حال من به عنوان یک مسلمان نگرانم اتفاق بدی در آینده رخ دهد که نشود برایش کاری کرد. مساجد ما از جماعت خالی شده است. متاسفانه حتی بچههایی که به هیئت میآیند و عَشقه نام اباعبدالله آنها را به هیئت میکشاند هم شبها تلویزیون خودمان را نگاه نمیکنند. باید برای آنها برنامهسازی کنیم.
او درباره استقبال مردم از ماهواره به جای تلویزیون میگوید: من سه سریال برای ایام عاشورا و تاسوعا ساختم اما آن زمان مردم اقبالشان به ماهوارهها نبود، حالا هست و مقصر این قضیه ما هستیم. ما و فیلمسازان کمکاری کردیم. احساس میکنم شرایط تغییر کرده است ولی ما تغییری نکردهایم.
سید جواد هاشمی تاکید میکند: احساس میکنم که برنامهسازی کم است و آنچه ساخته میشود هم در شأن نام امام حسین(ع) نیست. با این حال هنوز هم میشود فیلمهایی مثل «روز واقعه» ساخت که باز هم ماندگار شود.
این کارگردان دلیل کاهش برنامهها را اینطور بیان میکند: یکی از دلایل نساختن فیلم و برنامه جدید، ماجرای هزینههای سنگین صداوسیماست. شبکههای فراوانی که وجود دارد و حقوق کسانی که در این شبکهها کار میکنند باید پرداخت شود. من فکر میکنم بعد از آموزش و پرورش، هیچ نهادی به اندازه صداوسیما مجبور نباشد به کارکنانش حقوق بدهد.
منبع: انتخاب / ایسنا
بیوگرافی سید جواد هاشمی و همسرش فرزانه پور حسینی
سید جواد هاشمی ۲۷ دیماه ۱۳۴۴ در شهر بندر انزلی به دنیا آمد. او در سال ۱۳۶۵ با بازی در فیلم پرواز در شب وارد سینما شد. سید جواد هاشمی با فرزانه سادات پور حسینی ازدواج کرده است و این زوج دارای دو فرزند به نامهای محسن و فاطمه هستند.
بیوگرافی سید جواد هاشمی
سید جواد هاشمی پوراصل در ۲۷ دیماه ۱۳۴۴ دریکی از محلههای مسیحی نشین بندر انزلی به دنیا آمد. او در رشتهٔ کارگردانی در دانشکده هنرهای زیبای تهران در سال ۱۳۷۳ فارغالتحصیل شد. او فعالیت هنری خود را با بازی در تئاتر (حج ابراهیم حج عاشورا) در سال ۱۳۵۸ شروع کرد و در سال ۱۳۶۵ با بازی در فیلم سینمایی (پرواز شب) وارد عرصهٔ سینما و تلویزیون شدو او تا کنون در بیش از ۴۳ فیلم و سریال ایفای نقش کرده است. او ۲۸ بار در فیلمهایش شهید شده است.
شروع فعالیت هنری
اولین فعالیت سید جواد هاشمی، تئاتر حج ابراهیم حج عاشورا در سال ۱۳۵۸ به کارگردانی کمالالدین قراب، در تالار آزادی بود. او در سال ۱۳۶۵ با بازی در فیلم پرواز در شب به کارگردانی رسول ملاقلی پور وارد سینما شد. اولین فیلم تلویزیونی وی در سال ۱۳۷۰ با بازی در مجموعه سیمرغ بود. او در سال ۱۳۷۳ کتاب پرواز و در سال ۱۳۷۵ کتاب یک صبح پرماجرا را نوشته است. همچنین او در فیلمهای بالهای سپید و پرواز روح بهعنوان آهنگساز نیز ایفای نقش کرده است. همچنین وی در مقام کارگردانی فیلم آهوی پیشونی سفید را ساخته است.
کارگردانی آهوی پیشونی سفید
فیلم آهوی پیشونی سفید تازهترین فیلم سید جواد هاشمی در مقام کارگردان بعد از فیلم اختاپوس (فیلم) محصول سال ۱۳۹۶ است. این فیلم در ژانر کودک و نوجوان ساختهشده است و در این فیلم امیر غفارمنش، پژمان بازغی، لیلا اوتادی، ترلان پروانه، امیر سهیلی، ارسلان قاسمی، حسام نواب صفوی و … بازی کردهاند.
ازدواج و همسر سید جواد هاشمی
همسر سید جواد، فرزانه پور حسینی است. این زوج دارای دو فرزند به نامهای محسن و فاطمه هستند. محسن فرزند اول این زوج است و متولد ۱۳۷۰ و فاطمه متولد ۱۳۷۴ میباشد. فرزانه سادات پور حسینی متولد شهریور ۱۳۴۸ است و اصالتاً اهل کرمان است.
فعالیتهای سیاسی
لازم به ذکر است که سید جواد هاشمی در انتخابات ریاست جمهوری ایران در سال ۱۳۸۸ از حامیان میرحسین موسوی بود و پس از فوت پدر زهرا رهنورد همراه با چندین نویسنده و هنرمند این اتفاق را به او و میرحسین موسوی تسلیت گفت.
کارنامه هنری سید جواد هاشمی
فعالیتهای سینمایی
- پرواز در شب (۱۳۶۵)
- سیمرغ (۱۳۶۶)
- انسان و اسلحه (۱۳۶۷)
- افق (۱۳۶۷)
- الماس بنفش (۱۳۶۸)
- سکوت (۱۳۶۹)
- چشمشیشهای (۱۳۶۹)
- تعقیب سایهها (۱۳۶۹)
- خسته نباشید (۱۳۷۱)
- حماسه مجنون (۱۳۷۱)
- سجاده آتش (۱۳۷۲)
- آخرین شناسایی (۱۳۷۲)
- لاکپشت (۱۳۷۵)
- سرعت (۱۳۷۵)
- یاسهای وحشی (۱۳۷۶)
- جانسخت (۱۳۷۶)
- ترور (۱۳۷۶)
- پرواز روح (۱۳۷۶)
- راه طی شده (۱۳۸۴)
- اخراجیها (۱۳۸۵)
- پسر تهرونی (۱۳۸۷)
- اخراجیها ۲ (۱۳۸۷)
- فوتبالیها (۱۳۸۹)
- شکارچی انسان (۱۳۸۹)
- اخراجیها ۳ (۱۳۹۰)
- معراجیها (۱۳۹۳)
فعالیتهای تلویزیونی
- خسته نباشید (۱۳۶۸)
- روزنهای به سپیده (۱۳۶۹)
- روحالله (۱۳۷۱)
- سیمرغ (۱۳۷۲)
- بهسوی خورشید (۱۳۷۴)
- ترور (۱۳۷۴)
- تعطیلات تابستان (۱۳۷۵)
- قبیله عشق (۱۳۷۶)
- راز یک خزان (۱۳۷۷)
- راه درخشان (۱۳۷۷)
- یاد ایام (۱۳۷۷)
- انتظار سرخ (۱۳۷۷)
- روایت انقلاب (۱۳۷۸)
- نرگس (۱۳۷۸)
- شهید فهمیده (۱۳۷۸)
- مونولوگ های مختلف (۱۳۷۸)
- بوی خاک (۱۳۷۸)
- مونولوگ های انقلاب (۱۳۷۹)
- مونولوگ های عزاداری (۱۳۷۹)
- یونس (۱۳۷۹)
- هشدار (۱۳۷۹)
- یلدای قدر (۱۳۷۹)
- بازیهای پنهان (۱۳۷۹)
- کلبهٔ سفید (۱۳۷۹)
- دولت عشق (۱۳۸۰)
- مظلوم اول (۱۳۸۰)
- تنها (۱۳۸۰)
- افسون (۱۳۸۱)
- دوت (۱۳۸۲)
- شهر باران (۱۳۸۳)
- سرود خاک (۱۳۸۳)
- کمکم کن (۱۳۸۳)
- سایه آفتاب (۱۳۸۳)
- قصه تاریخ (۱۳۸۳)
- جزیره ایکس (۱۳۸۴)
- غریبانه (۱۳۸۴)
- پول کثیف (۱۳۸۴)
- جشن رمضان (۱۳۸۴)
- قدرت عشق (۱۳۸۴)
- حدیث بیداری (۱۳۸۴)
- یتیمان کوفه (۱۳۸۷)
- دیدار (۱۳۸۷)
- مختارنامه (۱۳۸۸)
- دارا وندار (۱۳۸۹)
- نشانی سوم (۱۳۸۹)
- اختاپوس (۱۳۹۰)
- موج و صخره (۱۳۹۰)
- تکیه بچههای محله ما (۱۳۹۰)
- بیدارباش (۱۳۹۱)
- شیوع (۱۳۹۴)
فعالیتهای تئاتری
- پنجره فولاد (۱۳۸۲)
- حج ابراهیم حج عاشورا (۱۳۵۸)
- دشت خون مجلس خون (۱۳۵۹)
- از شوش تا تیر دوقلو (۱۳۷۲)
- شبی از فلک تا افلاک (۱۳۷۷)
- عزیز مایی (۱۳۷۸)
- لیلا (۱۳۷۸)
- کانال کمیل (۱۳۸۶)
- کلاغ خبرچین (۱۳۶۲)
- فجر خونین (۱۳۶۳)
- بچههای محله (۱۳۶۵)
- ترسوها (۱۳۶۶)
- قربانی (۱۳۶۷)
- المپیاد (۱۳۶۸)
- ابرقدرتها (۱۳۶۹)
- منظراوران جهان (۱۳۷۲)
- مظلوم اول (۱۳۷۴)
- جنگ احکام (۱۳۷۵)
- غریب کوفه (۱۳۷۸)
- ناگهان پنجره سرد (۱۳۷۸)
- یتیمان کوفه (۱۳۷۹)
- خورشید غدیر (۱۳۸۱)
- پدر خاک (۱۳۸۳)
- روایت روزی سرد (۱۳۸۳)
- شانههای خسته (۱۳۸۴)
- زخم مدینه (۱۳۸۵)
- مظلومترین (۱۳۸۲)
- دوازده ساعت (۱۳۸۵)
- زمزمههای آخر (۱۳۸۶)
- توبه نمیکنم (۱۳۸۷)
- مسافران مرو (۱۳۸۷)
- فرزند عدالت (۱۳۸۸)
- نورونی (۱۳۹۰)
- عطر عاشقی (۱۳۹۰)
- طعم جبهه (۱۳۹۱)
- کلاس ۲٫۵ (۱۳۷۰)
- داوطلب (۱۳۷۱)
- تنها یک نظر (۱۳۸۳)
- پنجره فولاد (۱۳۸۶)