جواد عزتی: بیوگرافی و سن، همسر / حواشی + عکس
جواد عزتی: بیوگرافی و سن، همسر / حواشی + عکس
جواد عزتی: در این مطلب از بخش بیوگرافی و چهره ها در وب سایت نایریکا به معرفی جواد عزتی, بیوگرافی جواد عزتی, جواد عزتی چند سال دارد, سن جواد عزتی, جواد عزتی و همسرش, همسر جواد عزتی, زن جواد عزتی, بازیگر جواد عزتی, عکس های جواد عزتی, جواد عزتی و مه لقا باقری, علت جدایی جواد عزتی از همسرش, همسر دوم جواد عزتی, فیلم های طنز جواد عزتی, جواد عزتی زخم کاری, اسم زن جواد عزتی می پردازیم.
این مطلب با جدیدترین اخبار و عکس های جواد عزتی به روز می شود.
با ما همراه باشید.
بیوگرافی جواد عزتی
جواد عزتی بازیگر مرد ایرانی در تاریخ ۲۰ دی ۱۳۶۰ در تهرات به دنیا آمده است. او را یکی از پولسازترین بازیگران ایرانی میدانند.
اصالت خانوادگی جواد عزتی
جواد عزتی اصالتاً تهرانی است. او در تهران متولد شد و بزرگ شد. پدر و مادرش نیز هر دو تهرانی هستند. جواد عزتی در مصاحبهای با برنامه دورهمی، درباره اصالت خانوادگی خود گفته بود: «پدرم اصالتاً اهل شیراز است، اما در تهران متولد شده و بزرگ شده است. مادرم هم اصالتاً اهل تهران است.»
جواد عزتی در خانوادهای متوسط و فرهنگی به دنیا آمد. پدرش کارمند بازنشسته بانک است و مادرش خانهدار است. او یک برادر بزرگتر به نام امیررضا دارد.
جواد عزتی از کودکی به بازیگری علاقه داشت و در دوران دبیرستان در تئاتر مدرسه فعالیت میکرد. او پس از اتمام تحصیلات دبیرستانی، وارد دانشگاه سوره شد و در رشته تئاتر فارغالتحصیل شد.
نحوه آشنایی جواد عزتی با همسرش
جواد عزتی و مهلقا باقری در سال ۱۳۸۵ با یکدیگر ازدواج کردند. آنها در زمان آشنایی هر دو دانشجوی تئاتر بودند و مهلقا باقری کارگردانی نمایشی را بر عهده داشت که جواد عزتی در آن بازی میکرد.
جواد عزتی در مصاحبهای با برنامه دورهمی، درباره آشنایی و ازدواج خود با مهلقا باقری گفته بود: «مهلقا باقری در آن زمان دانشجوی کارگردانی تئاتر بود و من بازیگر بودم. او برای کارگردانی نمایشی از من دعوت کرد و من پذیرفتم. در آن نمایش، من نقش اول را بازی میکردم و مهلقا باقری هم کارگردان بود. در همان نمایش بود که من عاشق او شدم.»
جواد عزتی و مهلقا باقری پس از آشنایی، مدتی با یکدیگر نامزد بودند و سرانجام در سال ۱۳۸۵ با یکدیگر ازدواج کردند. آنها در حال حاضر زندگی عاشقانهای را در کنار یکدیگر تجربه میکنند.
مهلقا باقری نیز در مصاحبهای با برنامه دورهمی، درباره آشنایی و ازدواج خود با جواد عزتی گفته بود: «من و جواد عزتی در زمان دانشجویی با یکدیگر آشنا شدیم. او در آن زمان دانشجوی بازیگری بود و من دانشجوی کارگردانی. در آن زمان، من برای کارگردانی نمایشی از او دعوت کردم و او پذیرفت. در همان نمایش بود که من عاشق او شدم.»
مهلقا باقری و جواد عزتی در حال حاضر یکی از زوجهای موفق و محبوب در سینما و تلویزیون ایران هستند. آنها با بازی در کنار یکدیگر در سریالهایی مانند «باغ مظفر»، «قهوه تلخ» و «دردسرهای عظیم ۲» به شهرت و محبوبیت بیشتری دست یافتند.
بیوگرافی همسر جواد عزتی
مهلقا باقری در تاریخ ۲۳ خرداد سال ۱۳۶۰ به دنیا آمده است. او بازیگر و کارگردان تئاتر است. بیشتر فعالیت او در زمینه تئاتر است و در این زمینه هم جوایز ارزندهای کسب کرده است.
اینستاگرام جواد عزتی
این بازیگر مرد ایرانی که اغلب در نقشهای کمدی نظر مخاطبان را به خود جلب میکند، از طریق شبکههای اجتماعی از جمله از طریق اینستاگرام با طرفداران خود در ارتباط است. آدرس پیج او @javadezzati است.
شروع فعالیت هنری جواد عزتی
جواد عزتی از کودکی به بازیگری علاقه داشت و در دوران دبیرستان در تئاتر مدرسه فعالیت میکرد. او پس از اتمام تحصیلات دبیرستانی، وارد دانشگاه سوره شد و در رشته تئاتر فارغالتحصیل شد.
جواد عزتی پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه، فعالیت حرفهای خود را در تئاتر آغاز کرد. او در سال ۱۳۷۵ وقتی ۱۵ ساله بود، بعد از تست بازیگری وارد یک گروه تئاتر شد و از آنجا با نمایشهای خیابانی و کودک آشنا شد و کار خود را با اجرای تئاترهای خیابانی شروع کرد.
او در سال ۱۳۸۱ به دعوت سعید آقاخانی با مجموعه «قصههای شبانه» بعنوان بازیگر و صداپیشه عروسک اولین بار جلوی دوربین حضور یافت اما با بازی در سریال «باغ مظفر» مهران مدیری و مجموعه «قرارگاه مسکونی» در میان مردم شناخته شد، او در سال ۱۳۸۹ با سریال «قهوه تلخ» با ایفای نقش بابا اتی به اوج شهرت دست یافت.
او در سینما نیز حضور موفقی داشته است. او در فیلمهای «اکسیدان»، «همه چی عادیه»، «چهارشنبهسوری»، «زخم کاری»، «شنای پروانه» و «مرد بازنده» بازی کردهاست. برای بازی در فیلم «زخم کاری» برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد از جشنواره فیلم فجر شد.
جواد عزتی بازیگری همه فن حریف!
جواد عزتی یکی از بازیگرانی است که در هر دو ژانر طنز و جدی موفق بوده است. او در فیلمهای طنز مانند «اکسیدان»، «همه چی عادیه»، «چهارشنبهسوری»، «هزارپا» و «شنای پروانه» با بازیهای کمدی خود توانسته مخاطبان زیادی را به خود جذب کند. او در این فیلمها با استفاده از طنز موقعیت و بازیهای فیزیکی، لحظات شاد و مفرحی را برای مخاطبان رقم زده است.
جواد عزتی در فیلمهای جدی نیز توانسته تواناییهای خود را به خوبی نشان دهد. او در فیلمهای «تنگه ابوقریب»، «ماجرای نیمروز»، «زخم کاری» و «مرد بازنده» با ایفای نقشهای متفاوت و چالش برانگیز، نشان داده است که میتواند در هر نقشی درخشش کند. او در این فیلمها با بازیهای دراماتیک و تکنیکی، توانسته مخاطبان را تحت تأثیر قرار دهد.
جواد عزتی با درخشش در فیلمهای طنز و جدی، تبدیل به یکی از بازیگران محبوب و پرکار سینما و تلویزیون ایران شده است. او با بازیهای خود توانسته نشان دهد که بازیگری توانمند است که میتواند در هر نقشی موفق باشد.
جواد عزتی: کار خوبه خدا درست کنه!
جواد عزتی در سال ۱۳۹۸ با چهار فیلم «شنای پروانه»، «خورشید»، «مرد بازنده» و «آتابای» در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر حضور داشت. او در فیلم «شنای پروانه» نقش اصلی را بازی میکرد که یکی از بهترین نقشآفرینیهای او در کارنامهاش محسوب میشود. او در فیلم «خورشید» نیز نقش مکمل را بازی میکرد که بازی او در این فیلم نیز مورد تحسین منتقدان قرار گرفت.
در نهایت، جواد عزتی تنها برای نقش کوتاهی در فیلم «آتابای» نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد شد. این انتخاب، با انتقادات بسیاری از سوی مخاطبان و منتقدان مواجه شد. بسیاری معتقد بودند که جواد عزتی برای بازی در فیلم «شنای پروانه» شایسته دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد بود.
جواد عزتی پس از اختتامیه جشنواره فیلم فجر، در اینستاگرام خود با انتشار یک پست طعنهآمیز، به این موضوع واکنش نشان داد. او در این پست نوشت: «کار خوبه خدا درست کنه!» این پست، نشان میداد که جواد عزتی از انتخاب نشدنش در جشنواره فیلم فجر ناراحت است.
البته، باید توجه داشت که انتخاب برگزیدگان جشنواره فیلم فجر، بر عهده هیئت داوران است و سلیقههای شخصی در این انتخاب نقش دارد. ممکن است هیئت داوران جشنواره فیلم فجر، دلایل خاص خود را برای انتخاب جواد عزتی برای نقش مکمل مرد در فیلم «آتابای» داشته باشند. با این حال، بسیاری معتقدند که انتخاب جواد عزتی برای این نقش، نوعی فرار کردن از طرح نام او در جشنواره به نظر میرسید.
کارنامه هنری جواد عزتی
این بازیگر مرد کمدی ایران در فیلمها و سریالهای زیادی ایفای نقش کرده است که در ادامه به لیست آنها اشاره میشود:
فیلمهای سینمایی
- بعد از اتفاق: پوریا حیدری اوره، ۱۳۹۹
- خورشید: مجید مجیدی، ۱۳۹۸
- شنای پروانه: محمد کارت، ۱۳۹۸
- مغز استخوان: حمیدرضا قربانی، ۱۳۹۸
- آتابای: نیکی کریمی، ۱۳۹۸
- دوزیست: برزو نیک نژاد، ۱۳۹۸
- جهان با من برقص: سروش صحت، ۱۳۹۷
- ماجرای نیمروز، رد خون: محمدحسین مهدویان، ۱۳۹۷
- چهار انگشت: حامد محمدی، ۱۳۹۷
- جان دار: حسین امیی دوماری، ۱۳۹۷
- ما همه با هم هستیم: کمال تبریزی، ۱۳۹۷
- پیلوت: ابراهیم ابراهیمیان، ۱۳۹۶
- لاتاری: محمدحسین مهدویان، ۱۳۹۶
- تنگه ابوقریب: بهرام توکلی، ۱۳۹۶
- هزارپا: ابوالحسن داوودی، ۱۳۹۶
- آینه بغل: منوچهر هادی، ۱۳۹۶
- ماجرای نیمروز: محمدحسین مهدویان، ۱۳۹۵
- اکسیدان: حامد محمدی، ۱۳۹۵
- خرگیوش: مانی باغبانی، ۱۳۹۵
- هفت معکوس: مهدی خسروی، ۱۳۹۴
- پارادایس: علی عطشانی، ۱۳۹۴
- زاپاس: برزو نیک نژاد، ۱۳۹۴
- در مدت معلوم: وحید امیرخانی، ۱۳۹۳
- تگرگ و آفتاب: رضا کریمی، ۱۳۹۳
- شیار ۱۴۳: نرگس آبیار، ۱۳۹۲
- فرشتهها با هم میآیند: حامد محمدی، ۱۳۹۲
- کلاشینکف: سعید سهیلی، ۱۳۹۲
- جا به جا: علی توکل نیا، ۱۳۹۱
- همه چیز برای فروش: امیر ثقفی، ۱۳۹۱
- همبازی: غلامرضا رمضانی، ۱۳۹۰
- همه چی آرومه: مصطفی منصوریار، ۱۳۸۹
- آفریقا: هومن سیدی، ۱۳۸۹
- طلا و مس: همایون اسعدیان، ۱۳۸۷
سریالهای تلویزیونی
- بیمار استاندارد: سعید آقاخانی، ۱۳۹۵
- دردسرهای عظیم ۲: برزو نیک نژاد، ۱۳۹۴
- دردسرهای عظیم: برزو نیک نژاد، ۱۳۹۳
- تله فیلم پشت درهای بسته، ۱۳۹۳
- سرزمین مادری: کمال تبریزی، ۱۳۹۲
- دودکش: محمدحسین لطیفی، ۱۳۹۲
- هفت سین: یدالله صمدی، ۱۳۹۱
- دست بالای دست: محسن یوسفی، ۱۳۹۱
- تله فیلم نامههای خیس، ۱۳۹۱
- تله فیلم وقت بزرگ شدنه، ۱۳۹۱
- تله فیلم نیش، ۱۳۹۱
- سه دونگ، سه دونگ: شاهد احمدلو، ۱۳۹۰
- تله فیلم سپید مثل ستاره، ۱۳۹۰
- تله فیلم میان ماندن و رفتن، ۱۳۸۹
- تله فیلم بن بست یلدا، ۱۳۸۹
- چاووش بهار، ۱۳۸۹
- چاردیواری، سیروس مقدم، ۱۳۸۹
- تله فیلم ته تغاری، ۱۳۸۸
- لطفاً دور نزنیم: مهدی مظلومی، ۱۳۸۸
- مثل هیچ کس: عبدالحسن برزیده، ۱۳۸۷
- آرزوهای شیرین: سید وحید حسینی، ۱۳۸۶
- مرد هزارچهره: مهران مدیری، ۱۳۸۶
- قرارگاه مسکونی: سیدجواد رضویان، ۱۳۸۵
- باغ مظفر، مهران مدیری، ۱۳۸۵
- کمربندها را ببندیم: مهدی مظلومی، ۱۳۸۳
- من یک مستأجرم: پریسا بخت آور، ۱۳۸۳
جواد عزتی در شبکه خانگی
- زخم کاری: محمدحسین مهدویان، ۱۴۰۰
- قهوه تلخ: مهران مدیری، ۱۳۸۹
- گنج مظفر: مهران مدیری، ۱۳۸۶
جواد عزتی در تئاتر
- زندانی خیابان دوم: مه لقا باقری، ۱۳۹۶
- پسران آفتاب: سیامک صفری، ۱۳۹۲
- شایعات: رحمان سیفی آزاد، ۱۳۹۲
- قاتل بی رحم هسه کارلسون: مسعود رایگان، ۱۳۸۹
- جولیوس سزار: مسعود دلخواه، ۱۳۸۵
- ساحره سوزان: مه لقا باقری، ۱۳۸۲