شاه کلید استجابت دعا / روش اجابت سریع دعا / استجابت دعا

دعا و ذکر 🔥 , مذهبی 🔥 ۱۲ دی ۱۴۰۲ ۳ دیدگاه

شاه کلید استجابت دعا / روش اجابت سریع دعا / استجابت دعا

شاه کلید استجابت دعا : در وجود هر انسانی حس پرستش نهاده شده است و به طور ناخودآگاه این حس در هر فردی بیدار است و به طور ویژه در زمان تنهایی و در زمان غمگینی و مشکلات این حس به شدت بیدار می شود و به یاد معبود می افتیم.

در هر دین و آیینی هم دعاهایی وجود دارد که انسان در این زمانها به کار گیرند.

هر کدام از این دعاها برای رفع حاجتی است، از جمله دعا برای باران، دعا برای بچه دار شدن، دعا برای رفع فقر، دعا برای شفا بیمار و…

اما برای اجابت سریع تر این دعاها، متن های دینی دیگر هم وجود دارد که به دعای استجابت دعا شهرت دارند. که برخی آن را دعای حاجت قوی می نامند و برخی هم آن را استجابت قطعی دعا می خوانند.

ختمی که سریع جواب میدهد هم نگاه برخی کاربران به آن است.

بنابراین برای برآورده شدن حاجات فوری اغلب به این ادعیه ها مراجعه می کنیم. اما شاید مهمترین این درخواست ها، دعا برای برآورده شدن حاجت ازدواج است.

در این مقاله سعی کرده ایم تا متن این دعا را به همراه ترجمه آن که به شاه کلید استجابت دعا معروف است را برای شما منتشر کنیم.

ضمن التماس دعا از شما همراهان همیشگی، از شما دعوت می کنیم تا با ما همراه باشید.

شاه کلید استجابت دعا / استجابت دعا / دعا برای حاجت گرفتن سریع / روش اجابت سریع دعا

شاه کلید استجابت دعا / استجابت دعا / دعا برای حاجت گرفتن سریع / روش اجابت سریع دعا

شاه کلید استجابت دعاها را بدانید :

در سیستم دعا، کسی که باور و ایمان قوی نسبت به قدرت نامحدود الهی داشته باشد و با تمام نیاز و تضرع، خود را به او وصل کند، همان وقت که در حال دعاست اجابت هم به دست آورده است.

اصلاً همین باور قوی و نیاز شدید هر گاه باهم توأم شد، خود به خود اجابت هم حاصل می‌شود.

مثل اینکه بگوییم هر گاه شکر و آب باهم مخلوط شد خود به خود شربت هم آماده است.

 

 

برای تسریع در اجابت دعا چه کارهایی می‌توان انجام داد؟

پس دعا همان وقت که شرایط آن حاصل شد یعنی شخص، عجز خود و قدرت خدا را هردو باهم درک، و خواسته خود را مطرح کرد همان وقت اجابت می‌شود.

حتی اگر ظاهر مادی این اجابت برای رخ نمودن، کمی زمان ببرد و یا با شکلی دیگر که مورد انتظار دعا کننده نبوده است، ظهور یابد.

البته گاهی دیر اجابت شدن هم به این دلیل است که ما دیر به آن باور مورد نیاز دست پیدا می‌کنیم.

مثلاً برای خانه خریدن، اول به قوای خود تکیه می‌کنیم.

بعد که از قدرت مادی خود و رویا پروازی‌هایمان نتیجه‌ای نگرفتیم و صد درصد از خودمان ناامید شدیم آنگاه به باور لازم برای دعا می‌رسیم آنگاه دعای چندین و چندساله‌ای که پشتوانه معنوی قوی برای اجابت نداشت، مستجاب می‌شود.

در روایت است که امام صادق فرمود:

هر گاه یکی از شما خواست که از خداوند چیزی درخواست نکند مگر اینکه به او ببخشاید، باید از تمام مردم نومید گشته، و جز به درگاه خدا- عزّوجلّ- امید نداشته باشد، پس هر گاه که خداوند چنین حالتی را در بنده مشاهده کرد، آن بنده چیزی درخواست نمی‌کند مگر اینکه به او عطا می‌فرماید. (آمالی شیخ مفید-ترجمه استاد ولی، متن، ص: ۳۷)

دعا سیستم خاصی دارد که اگر، هر کس در آن سیستم قرار گرفته و دعا کند، مسلمان باشد یا کافر بنا بر قوانین سیستم به اجابت خواهد رسید.

بزرگ‌ترین اشکال ما این است که مسائل دینی را با هم مخلوط می‌کنیم و با بکار بردن قانون توبه، انتظار داریم چیزی را به دست آوریم که مثلاً نتیجه کاربرد قانون ادب است.

در حالی که قانون توبه گناهان فرد را پاک می‌کند؛ قانون ادب محبوبیت اجتماعی فرد را زیاد می‌کند؛ قانون توسل؛ موجب شفاعت در آخرت می‌شود؛ و … قوانین معنوی هم مانند قوانین مادی تداخلی در هم ندارند چه فقیر و چه پولدار هر کدام دست در آب سرد فرو برند سرما را حس می‌کنند و اگر دست در آب گرم فرو برند گرما را حس می‌کنند.

شاه کلید استجابت دعا / استجابت دعا / دعا برای حاجت گرفتن سریع / روش اجابت سریع دعا

شاه کلید استجابت دعا | روش اجابت سریع دعا

قوانین معنوی هم در کلیات خود تداخل نمی‌کنند. قانون دعا توسط هر کسی استفاده شود، تأثیر خود را خواهد گذاشت.

مؤمن و گناهکار هر کدام دعا کنند اثر دعا را خواهند دید.

فقیر اگر چه نمی‌تواند به اندازه ثروتمند خرید کند، اما اگر هر دو از یک جنس خریداری کردند، آن جنس برای هر دو یک امتیاز و خاصیت خواهد داشت.

فقیر و ثروتمند هر دو می‌توانند از آب سردکن‌های موجود در پارک شهر استفاده کنند.

مؤمن و عاصی هم هر دو می‌توانند از امتیازاتی که خداوند برای همه بندگانش مشترک قرار داده استفاده کنند.

بلکه گناهکاران اگر زیرک باشند باید از این امتیازات استفاده بیشتری ببرند.

خداوند خود در قرآن خطاب به همه بندگانش می‌فرماید:

وَ إِذا سَأَلَکَ عِبادِی عَنِّی فَإِنِّی قَرِیبٌ أُجِیبُ دَعْوَهَ الدَّاعِ إِذا دَعان (سوره البقره، آیه ۱۸۶):

و، چون بندگان من از تو سراغ مرا می‌گیرند بدانند که من نزدیکم و دعوت دعاکنندگان را اجابت می‌کنم البته در صورتی که مرا بخوانند؛

” ادْعُونِی أَسْتَجِبْ لَکُمْ ” (سوره مؤمن آیه ۶۰):

با دعا کردن خودتان را مورد اجابت من قرار دهید.

آن چیزی که باعث می‌شود از این همه الطاف و امتیازات منحصر به فرد قانون دعا استفاده نکنیم، حال آنکه به شدت به آن محتاجیم، آن است که مسائل مختلف معنوی را با هم مخلوط می‌کنیم.

چون از گناهان خود خبر داریم رغبتی برای دعا کردن نداریم.

وقتی وضعیت غفلت و دوری خودمان را از خداوند در نظر می‌گیریم باورمان از اجابت ضعیف می‌شود.

گمان می‌کنیم که دعا امتیازی برای مؤمنان بی گناه است.

در حالیکه ما در هر درجه و منزلتی که باشیم می‌توانیم دعا کنیم و همان‌طور که یک مؤمن دعا می‌کند ما هم خودمان را در سیستم دعا قرار داده و از آن بهره ببریم.

حضرت صادق (ع) فرموده اند: «همانا چون بنده دعا کند خداى تبارک و تعالى در کار حاجت او است مادامى که آن بنده شتاب نکند.»

دعا به معنای واقعی

راجع به مکان ـ ‏یعنی عرفات ‏ـ ما روایتی داریم که در باب خصوص ماه مبارک رمضان از امام صادق (صلوات ‏الله‏ علیه) است که حضرت فرمود:«مَنْ لَمْ یُغْفَرْ لَهُ فِی شَهْرِ رَمَضَانَ مَا یُغْفَرُ لَهُ إِلَی قَابِلٍ إِلَّا أَنْ یَشْهَدَ عَرَفَهَ».۷ این روایت را گفته ‏اند ظهورش در این است که ـ‏ نعوذبالله‏، خدا نکند، خدا برای ما نیاورد ‏ـ اگر کسی در ماه مبارک رمضان مورد مغفرت الهی قرار نگرفت، او دیگر در آینده بعید است که مورد مغفرت خدا قرار بگیرد.

چون بهترین زمان‏ها این زمان بود.

یعنی ماه رمضان برای اینکه انسان مشمول مغفرت الهی قرار بگیرد، بهترین زمان بود.

حالا اگر کسی در این زمان مورد مغفرت واقع نشد، او دیگر در آینده مورد مغفرت قرار نخواهد گرفت، مگر اینکه عرفه را درک کند؛ «إِلَّا أَنْ یَشْهَدَ عَرَفَهَ».

اینجا از نظر طلبگی دو احتمال وجود دارد؛ احتمال اوّل این است که «إِلَّا أَنْ یَشْهَدَ عَرَفَهَ» یعنی «روز عرفه»؛ چون قبلش زمان مطرح است و بحث بر سر ماه مبارک رمضان است که خودش زمان است.

احتمال دوم این است که منظور از «إِلَّا أَنْ یَشْهَدَ عَرَفَهَ» این باشد که مگر اینکه این موفق شود به «عرفات» برود؛ یعنی احتمال مکان را مطرح کرده ‏اند.

البته اگر عرفات هم مراد باشد، این‏طور نیست که هر روزی که خواست به عرفات برود؛ بلکه آن هم مربوط به «روز عرفه» است.

غرضم این بود که یکی از زمان‏هایی که اثرگذار است روی اجابت دعا و روایات بسیار هم راجع به آن داریم، روز عرفه است.

توجه: مطالب بخش پزشکی و سلامت سایت نایریکا فقط جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارند. این مطالب توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان کرد.
Subscribe
Notify of
3 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments