زکات فطره ۱۴۰۳ / مبلغ فطریه امسال / میزان فطریه سال ۱۴۰۳
زکات فطره ۱۴۰۳ / مبلغ فطریه امسال / میزان فطریه سال ۱۴۰۳
زکات فطره سال ۱۴۰۳ / مبلغ فطریه امسال: فطریه, زکات فطره, فطریه ۱۴۰۳, فطریه سال ۱۴۰۳, زکات فطره ۱۴۰۳, زکات فطره سال ۱۴۰۳, میزان زکات فطره, مبلغ زکات فطره, میزان زکات فطره امسال, فطریه امسال, فطریه سال ۱۴۰۳, زمان پرداخت زکات فطره, وقت پرداخت زکات فطره
میزان کفاره و فطریه اعلام شده توسط مراجع تقلید
۱۴۰۳/۱/۲۱
اعلام مبلغ زکات فطره از سوی آیتالله نوری همدانی
۱۴۰۳/۱/۱۵
آیتالله نوری همدانی مبلغ زکات فطره برای هر فرد را به ازای قوت غالب گندم ۶۵ هزار تومان و به ازای قوت غالب برنج ۱۸۰ هزار تومان اعلام کرد.
همچنین کفاره غیر عمد برای هر روز ۱۶ هزارتومان و کفاره عمد برای هر روز ۹۶۰هزار تومان میباشد.
فطریه امسال از سوی رهبر انقلاب اعلام شد
۱۴۰۳/۱/۱۵
دفتر رهبر معظم انقلاب میزان فطریه سال ۱۴۴۵ را به شرح زیر اعلام کرده است.
میزان فطریه قیمت گندم برای هر نفر ۶۵ هزار تومان (شصت و پنج هزار تومان) و قیمت برنج برای هر نفر ۱۸۰ هزار تومان (یکصد و هشتاد هزار تومان) است.
اعلام میزان فطریه از سوی آیتالله مکارمشیرازی
۱۴۰۳/۱/۱۴
بر اساس نظر آیتالله مکارم شیرازی زکات فطره امسال بر مبنای قوت غالب گندم، مبلغ ۶۵ هزار تومان و بر مبنای قوت غالب برنج، مبلغ ۱۸۰ هزار تومان است.
کفاره روزه غیر عمد مبلغ ۱۶ هزار تومان است که باید به صورت نان تهیه و پرداخت شود، همچنین کفاره روزه عمد مبلغ ۹۶۰ هزار تومان است.
دفتر آیت الله سیستانی مبلغ فطریه ۱۴۰۳ را اعلام کرد؛ از ۷۰ تا ۱۸۰ هزار تومان
۱۴۰۳/۱/۱۲
از آنجا که میزان زکات فطره برای هر فرد سه کیلوگرم است، مبلغ آن برای فطریه بدل از آرد هفتاد (۷۰) هزار تومان و برای فطریه بدل از برنج ایرانی صد و هشتاد (۱۸۰) هزار تومان و فطریه بدل از برنج غیر ایرانی، صد و بیست (۱۲۰) هزار تومان تعیین شده است.
میزان و نحوه پرداخت زکات فطریه وفدیه برای اهل سنت
۱۴۰۳/۱/۴
میزان و نحوه پرداخت زکات فطره (سرفطره) و فدیه ترک روزه برای اهلسنت در سال ۱۴۰۳ مشخص شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان ، دبیر شورای عالی افتا استان کردستان گفت: میزان فطریه به ازای هر نفر یک صاع از قوت غالب هر شهر ، معادل دو و نیم کیلوگرم و میزان فدیه ترک روزه برای هر روز، یک مد از همان قوت برابر با یک چهارم میزان فطریه خواهد بود.
ماموستا ایلبیگی اظهار داشت: بر اساس بررسیهای شورای افتای استان، قوت غالب شهروندان همچنان گندم و متوسط قیمت هرصاع آن، ۵۰ هزار تومان و قیمت یک مد آن کمتر از ۱۵ هزار تومان است، بنابراین پرداخت مبلغ ۴۵۰ هزار تومان برای فدیه ماه مبارک رمضان کفایت میکند.
وی تصریح کرد: خانوادههای متمکن و سایر افرادی که قوت غالب بر سبد غذائی آنان برنج است، بهتر است (هم در فطریه و هم در فدیه ترک روزه) بجای گندم برنج یا قیمت آنرا محاسبه و پرداخت کنند.
۳ استفتاء رهبر انقلاب درباره زکات فطره سال ۹۹
۱۳۹۹/۲/۳۰
کارت به کارت کردن زکات فطره برای فقیر
پاسخ: اشکالی ندارد، اما اگر زکات فطره را جدا کرده باشد، تعویض آن جایز نیست و اگر در شهرش، فقیر وجود دارد، پس از جدا کردن فطریه، انتقال آن به شهر دیگر هم بنا بر احتیاط واجب جایز نیست.
جنس و مقدار فطریه
پاسخ: مکلف باید براى خودش و کسانى که نان خور او هستند، هر نفرى یک صاع (تقریباً سه کیلو) گندم یا جو یا خرما یا کشمش یا برنج یا ذرت و مانند اینها به مستحق بدهد و اگر پول یکى از اینها را هم بدهد کافى است.
پرداخت فطریه با اجناسی غیر از گندم و جو
پاسخ: باید همان جنسهایی که در رساله گفته شده یا پول آن به مستحق داده شود. بله اگر از مستحق برای قبول فطریه و خرید جنس دیگر، وکالت بگیرید، میتوانید جنس مورد نیاز مستحق را با فطریه بخرید و به او بدهید.
میزان زکات فطره براساس فتوای رهبر معظم انقلاب و با درنظر گرفتن نان به عنوان قوت غالب، برای هر نفر ۱۰ هزار تومان اعلام شد
زکات فطره و یا فطریه یکی از فروع دین اسلام است که زمان کنار گذاشتن و یا پرداخت آن در غروب شب عید فطر است. (شبی که فردایش عید است و اول ماه شوال محسوب می شود)