قارچ گانودرما: خواص و مضرات و نحوه پرورش / قارچ گانودرما در قهوه

خوراکی ها و گیاهان ۱۱ آذر ۱۴۰۲ بدون دیدگاه

قارچ گانودرما: خواص و مضرات و نحوه پرورش قارچ گانودرما / قارچ گانودرما در قهوه / عوارض قارچ گانودرما

قارچ گانودرما با سم زدایی بدن و خاصیت ضد التهابی که دارد آکنه و جوش را درمان می کند.

از آنجا که دارای آنتی اکسیدان های فراوانی است به کاهش چین و چروک و جوان سازی صورت کمک می کند.

گردش خون را در بدن افزایش می دهد و موی سر را تقویت و از ریزش آن جلوگیری و رشد موها را سرعت می بخشد.

راز درمان دیابت نوع دو در مصرف این قارچ است.

تنظیم غده تیروئید را نیز به عهده دارد و از ابتلا به کم کاری و یا پرکاری تیروئید جلوگیری می کند.

قارچ گانودرما, خواص قارچ گانودرما, مضرات قارچ گانودرما, نحوه پرورش قارچ گانودرما, قارچ گانودرما در قهوه, عوارض قارچ گانودرما, قیمت قارچ گانودرما در ایران, بذر قارچ گانودرما

قارچ گانودرما, خواص قارچ گانودرما, مضرات قارچ گانودرما, نحوه پرورش قارچ گانودرما, قارچ گانودرما در قهوه, عوارض قارچ گانودرما, قیمت قارچ گانودرما در ایران, بذر قارچ گانودرما

می دانید که یکی از دلایل ابتلا به میگرن کمبود اکسیژن در مغز است.

جالب است بدانید قارچ گانودرما با اکسیژن رسانی، شما را از شر این درد آزاردهنده دور نگه می دارد.

برای پیشگیری از ایدز و ویروس HIV بسیار موثر است. سیستم ایمنی را تقویت کرده و گلبول های سفید خون را افزایش می دهد.

با مصرف این قارچ با استرس و افسردگی و دیگر اختلالات روانی خداحافظی کنید.

از شما در برابر فشار خون و بیماری های قلبی و عروقی محافظت می کند.


«علیرضا وهاب‌زاده» مشاور وزیر بهداشت در صفحه توئیترش نوشت: قارچ گانودرما هیچ تاییدی مبنی بر تاثیرات درمانی بیماری کرونا ندارد

۱۳۹۹/۱/۲۸


در ادامه این مقاله از نایریکا به خواص و مضرات و نحوه پرورش قارچ گانودرما، قارچ گانودرما در قهوه و عوارض قارچ گانودرما می پردازیم.

با ما همراه باشید.


برای دسترسی سریع به محتوای مطلب از لینکهای زیر استفاده کنید:


خواص قارچ گانودرما

آکنه و جوش صورت

قارچ گانودرما لوسیدوم به دلیل خواص ضد عفونی کننده و ضد التهابی که دارد برای پیشگیری و درمان آکنه و جوش صورت مفید می باشد.

همچنین قارچ گانودرما به سم زدایی و پاک سازی بدن به سلامت پوست و درمان جوش و آکنه صورت کمک می کند.

پسوریازیس

قارچ گانودرما به دلیل مقادیر بالای آنتی اکسیدان هایی که دارد با تقویت سیستم ایمنی بدن به درمان بیماری خود ایمنی پسوریازیس کمک می کند.

قارچ گانودرما به دلیل خواص ضد التهابی که دارد برای درمان خشکی پوست و خارش ناشی از پسوریازیس مفید است.

قارچ گانودرما, خواص قارچ گانودرما, مضرات قارچ گانودرما, نحوه پرورش قارچ گانودرما, قارچ گانودرما در قهوه, عوارض قارچ گانودرما, قیمت قارچ گانودرما در ایران, بذر قارچ گانودرما

خواص قارچ گانودرما

جوان سازی پوست صورت

مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی موجود در قارچ گانودرما با افزایش گردش خون به کاهش چین و چروک پوست و جوان سازی پوست صورت کمک می کند.

تقویت و افزایش رشد مو

قارچ گانودرما به دلیل خواص ضد التهابی که دارد باعث بهبود گردش خون در بدن شده و با تقویت فولیکول های مو به تقویت و افزایش رشد موی سر کمک می کند.

همچنین قارچ گانودرما با افزایش گردش خون در پوست سر از سفیدی زودرس موها جلوگیری می کند.

درمان ریزش مو

استرس و رادیکال های آزاد دو دلیل اصلی ریزش مو هستند، قارچ گانودرما غنی از آنتی اکسیدان هاست که رادیکال های آزاد را از بین برده و با درمان استرس به درمان ریزش مو کمک می کند.

مالتیپل اسکلروزیس یا ام اس

ام اس یا مالتیپل اسکلروزیس یکی از بیماری های خود ایمنی است، قارچ گانودرما به دلیل مقادیر بالای پلی ساکارید هایی که دارد باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و خطر ابتلا به ام اس را کاهش داده و به درمان علائم ام اس کمک می کند.

دیابت و قند خون

مطالعات متعدد نشان داده که ترکیبات موجود در قارچ گانودرما می تواند قند خون را در افراد مبتلا به دیابت کاهش دهد، اما نمی تواند تاثیری بر روی قند خون ناشتا داشته باشد.

یک تحقیق نشان داده که مصرف قارچ گانودرما به مدت ۱۲ هفته با افزایش هوموگلوبین خون عوارض جانبی دیابت نوع دو را کاهش می دهد.

پلی ساکارید های موجود در قارچ گانودرما با افزایش سطح انسولین به تنظیم قند خون در بدن کمک می کنند.

لاغری و کاهش وزن

تحقیقات نشان داده که قارچ گانودرما حاوی مواد فعالی است که با افزایش متابولیسم و افزایش سوخت و ساز بدن به لاغری و کاهش وزن کمک می کند.

علاوه بر این مقادیر بالای پلی ساکارید های موجود در قارچ گانودرما باعث سم زدایی و پاک سازی بدن شده و با بهبود هضم غذا باعث لاغری و کاهش و وزن افراد می شود.

ویتیلیگو یا پیسی

قارچ گانودرما با تقویت سیستم ایمنی بدن برای پیشگیری و درمان بیماری بیماری ویتیلیگو (پیسی یا برص) مفید می باشد.

تیروئید

مقادیر قابل توجه آنتی اکسیدان ها و ویتامین D موجود در قارچ گانودرما به بهبود عملکرد غده ی تیروئید کمک کرده و خطر ابتلا به کم کاری با پر کاری تیروئید را کاهش می دهد.

میگرن

یک تحقیق نشان داده که کمبود اکسیژن در مغز می تواند باعث بروز میگرن شود، محققان می گویند که قارچ گانودرما به دلیل خواص ضد التهابی که دارد با افزایش اکسیژن رسانی به مغز برای پیشگیری و درمان سردرد شدید میگرنی مفید می باشد.

ایدز

قارچ گانودرما به دلیل مقادیر بالای تری ترپن های موجود در آن دارای خواص ضد ویروسی، ضد باکتری و ضد قارچی قوی بوده و با از بین بردن ویروس HIV برای پیشگیری و درمان ایدز مفید می باشد.

سرطان

قارچ گانودرما به دلیل مقادیر بالای بتاگلوکان و آنتی اکسیدان ها (پلی ساکارید ها و پلی ترپنوئید ها) که دارد باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و با افزایش تعداد گلبول های سفید خون برای پیشگیری و درمان انواع سرطان مفید می باشد؛

یک مطالعه بر روی زنان مبتلا به سرطان پستان نشان داده افرادی که قارچ گانودرما مصرف کرده بودند تا ۵۹ درصد بیشتر شانس بهبودی پیدا کردند.

گفته شده که قارچ گانودرما با اثر بر روی ترشح هورمون تستوسترون باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات می شود.

برخی تحقیقات نشان داده که مصرف قارچ گانودرما به مدت یک سال تعداد و اندازه تومور روده بزرگ را کاهش می دهد.

تحقیقات اولیه نشان می دهد که مصرف قارچ گانودرما تومورهای ریه را کاهش نمی دهد اما با تقویت سیستم ایمنی بدن، کیفیت زندگی در افراد مبتلا به سرطان ریه را بهبود می بخشد.

تحقیقات در بیماران سرطانی نشان می دهد که قارچ گانودرما می تواند برای کاهش عوارض جانبی شیمی درمانی مانند ضعف سیستم ایمنی بدن و تهوع مفید باشد.

استرس، اضطراب و افسردگی

تحقیقات در ژاپن نشان می دهد که مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و ترکیبات ضد التهابی موجود در قارچ گانودرما با افزایش ترشح هورمون های شادی آور و بهبود عملکرد مغز به درمان استرس، اضطراب و افسردگی کمک می کند.

همچنین قارچ گانودرما برای درمان بی خوابی، خستگی و افزایش انرژی بدن هم مفید می باشد.

کلسترول خون و قلب

یک مطالعه نشان داده که مصرف قارچ گانودرما به دلیل مقادیر بالای گانودریک اسید موجود در آن به کاهش تری گلیسیرید و کلسترول بالای خون کمک کرده

و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی، سکته قلبی و آترواسکلروزیس را کاهش می دهد.

کلسترول بالای خون، گاهی اوقات ناشی از اختلالات تیروئید و یا استرس شدید باشد.

تحقیقات نشان داده که قارچ گانودرما به تعادل هورمون ها در بدن کمک کرده و به تقویت سیستم قلبی عروقی کمک می کند.

فشار خون

مقادیر بالای تری ترپن های موجود در قارچ گانودرما باعث کاهش التهاب در رگ های خون و شریان ها شده و به کاهش فشار خون بالا کمک می کند.

محققان می گویند که مصرف قارچ گانودرما به مدت ۲ هفته باعث کاهش قابل ملاحظه ای در فشار خون بالا می شود.

آلرژی و آسم

تری ترپن های موجود در قارچ گانودرما دارای خواص ضد آلرژی بوده و با تقویت سیستم ایمنی بدن به عنوان یک درمان طبیعی برای حساسیت، آلرژی و آسم در نظر گرفته می شود.

علاوه بر این پلی ساکارید های موجود در قارچ گانودرما توانایی آنتی بادی ها برای مبارزه با باکتری ها و ویروس هایی که باعث واکنش های آلرژیک می شوند را بهبود می بخشند.

کبد

یک مطالعه در سال ۲۰۱۳ نشان می دهد که قارچ گانودرما به دلیل مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها باعث سم زدایی و پاک سازی کبد شده و خطر ابتلا به بیماری های کبد مانند هپاتیتکبد چرب و سیروز کبدی ناشی از نوشیدن الکل را کاهش می دهد.

عفونت ادراری

قارچ گانودرما به دلیل خواص ضد باکتریایی قوی که دارد برای سم زدایی و پاک سازی مثانه و دستگاه ادراری مفید بوده و عفونت ادراری را درمان می کند.

روماتیسم و آرتروز

گانودرما دارای خواص ضد التهابی است که تورم و درد ناشی از روماتیسم و آرتروز را کاهش می دهد.

دیابت

ممکن است که پلی ساکارید های این قارچ به کنترل گلوکز خون و به تبع آن، دیابت کمک کنند.

محققان در سال ۲۰۰۴ در مجله بین المللی قارچ های دارویی، برای افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ در بیش از ۱۲ هفته از عصاره پلی ساکارید قارچ گانودرما استفاده کردند و دریافتند که در کاهش میزان قند خون موثر است.

و یک بررسی در  ۲۰۱۶ در مجله داروسازی آفریقای جنوبی، ثابت کرد که این قارچ برای پایین آوردن قند خون موثر است و ممکن است به دوره درمان دیابت نوع ۲ کمک کند.

مبارزه با خستگی

خستگی مزمن می تواند ناشی از عوامل استرس زای فیزیکی و روانی باشد.

تریترپروئید ها و پلی ساکارید ها در این قارچ که مسئول فعالیت آنتی اکسیدانی نیز هستند نقش مهمی در توانایی آن در مبارزه با خستگی دارند.

یک مطالعه منتشر شده در سال ۲۰۱۷ در بیومید تحقیقات بین المللی نشان داد که این قارچ ممکن است برای کاهش خستگی در طول تمرین و افزایش استقامت شنا با محدود کردن انباشت اسید لاکتیک اثر کند.

محققان همچنین به آدنوزین، یک جزء قارچ گانودرما اشاره می کنند که می تواند غلظت خون را کاهش دهد و ظرفیت خون را برای حمل اکسیژن در سراسر بدن افزایش دهد که ممکن است انرژی بیشتری به وجود آورد.

محرک سیستم ایمنی

عصاره این قارچ می تواند تولید انواع سلول های سفید خون را تحریک کند که به جلوگیری و مبارزه با عفونت کمک می کند.

در حالی که این امر به عنوان اولین خط دفاعی برای درمان سرطان توصیه نمی شود، اما ممکن است به بهبود پاسخ ایمنی کمک کند.

بررسی تجربی ۲۰۱۶ کاکرین در مورد استفاده از این قارچ برای درمان سرطان نشان داد که بیماران مبتلا به سرطان که عصاره را مصرف می کردند بیشتر به درمان پاسخ می دادند.

این قارچ ها همچنین پاسخ ایمنی این بیماران را در تحریک کردند.

خواص ضد التهابی

موفقیت و اثربخشی بسیاری از درمان های مبتنی بر گیاه در درمان بیماری های التهابی مانند سرطان، دیابت و چاقی به دلیل ترکیبات ضد التهابی که در آنها وجود دارد، می باشد.

محققان در یک مطالعه  منتشر شده در سال ۲۰۱۷ عصاره این قارچ را دارای اثر ضد التهابی در برابر سلول های سرطانی یافتند.

به نظر می رسد اثرات مثبت این قارچ در برابر التهاب و سرطان به علت تریترپروئید ها و پلی ساکارید ها، که دو ترکیب موجود در قارچ هستند، است، اما پلی ساکارید ها بیشترین تاثیر را بر پاسخ التهابی دارند.

هیپرپلازی خوش خیم پروستات

مردان مبتلا به هیپرپلازی خوش خیم پروستات (BPH) نشانه هایی از التهاب ادراری مکرر، ادرار شبانه، کاهش جریان ادراری و تخلیه ناقص مثانه را نشان می دهند.

تحقیقی در سال ۲۰۱۲ که در مجله سلامت نیمه عمر منتشر شده است، نشان داد که این قارچ ممکن است اثر مهمی در درمان BPH با مهار ۵ آلفا ردوکتاز داشته باشد.

بسیاری از گزینه های درمان BPH شامل یک مهار کننده ۵ آلفا ردوکتاز می باشد که می تواند پیشرفت BPH و کاهش حجم پروستات را کاهش دهد.

مطالعات مربوط به قارچ گانودرما و BPH اغلب مطالعات حیوانی است، اما آنها وعده تحقیقات بیشتر در آینده را داده اند.


مضرات قارچ گانودرما

گرچه این قارچ قادر به درمان یک مجموعه گسترده از بیماری ها است، اما قبل از مصرف آن به پزشک خود مراجعه کنید زیرا عوارض جانبی ای نیز وجود دارد.

بیشترین عوارض جانبی پس از مصرف طولانی مدت گزارش شده است.

اگر در حال برنامه ریزی برای مصرف قارچ گانودرما برای مدت بیش از سه ماه هستید، با پزشک خود مشورت کنید.

قارچ گانودرما, خواص قارچ گانودرما, مضرات قارچ گانودرما, نحوه پرورش قارچ گانودرما, قارچ گانودرما در قهوه, عوارض قارچ گانودرما, قیمت قارچ گانودرما در ایران, بذر قارچ گانودرما

مضرات قارچ گانودرما

در برخی از مطالعات ذکر شده در بالا، بعضی از عوارض جانبی مصرف گانودرما عبارتند از:


نحوه پرورش قارچ گانودرما

همانطور که می دانید کاشت قارچ در محیط های کوچک انجام می گیرد، از این رو می تواند همچون پرورش جلبک و کاشت گیاهان و سبزی های مختلف منبع خوبی برای درآمدزایی باشد.

برای کاشت قارچ گانودرما ابتدا کیسه هایی پر از کاه بهداشتی و تمیز تهیه کنید.

کاه باید تمیز باشد تا از بیماری ها و نفوذ ترکیبات سمی جلوگیری به عمل آید.

به جای استفاده از کاه برای کاشت قارچ می توان درون کیسه ها از خاک اره استفاده کرد.

باید خاک اره را با سبوس گندم ترکیب کرد و حواسمان باشد که رطوبت آن بالا باشد.

علاوه بر سبوس گندم باید کلسیم فسفات و کلسیم کربنات هم به آن افزوده شود.

قارچ گانودرما, خواص قارچ گانودرما, مضرات قارچ گانودرما, نحوه پرورش قارچ گانودرما, قارچ گانودرما در قهوه, عوارض قارچ گانودرما, قیمت قارچ گانودرما در ایران, بذر قارچ گانودرما

نحوه پرورش قارچ گانودرما

برای کاشت قارچ گانودرما نوع کیسه ها باید پلی پروپیلن باشد و بعد از ریختن ترکیبات لازم به درون کیسه ها دهانه آن ها را با نخ محکم بسته شود.

برای استریل و بهداشتی کردن کیسه ها آن ها را حدود ۲ ساعت در فشار ۲۲ اتمسفر در اتوکلاو قرار می دهند.

بعد از آنکه کیسه ها استریل و خنک شد، بذر قارچ استاندارد را روی کیسه ها می ریزند.

محل نگهداری کیسه ها باید تاریک و در دمای ۲۸ الی ۳۵ سانتی گراد و با دی اکسید کربن بالا باشد.

بعد از گذشت چند روز میلیون ها قارچ در هر کیسه به وجود می آید.

وقتی این اتفاق صورت گرفت، قسمت بالای کیسه بریده می شود تا نتیجه دهی بهتری صورت بگیرد.

وقتی کلاه قارچ زرد رنگ تشکیل شد، باید دما و رطوبت کاهش یابد.

وقتی قارچ ها به ثمر می رسند رنگ آن ها به قهوه ای و قرمز تبدیل می شود.

بعد از آنکه قارچ ها را برداشت کردیم.

برای رشد مجدد آن ها وضعیت محل نگهداری را به حالت اولیه بر می گردانیم.

رشد قارچ گانودرما کند صورت می گیرد. زمان رشد تا برداشت قارچ گانودرما حدودا ۱ ماه به طول می انجامد.

این نوع قارچ ها بعد از برداشت خشک می شوند.


قارچ گانودرما در قهوه

در ادامه این مطلب رازهایی را در مورد قارچ گانودرما، شیوه ها و اشکال مصرفی آن در ترکیب با انواع نوشدنی های گرم و سرد و قهوه های گانودرما بررسی میکنیم

قهوه های گانودرما در سه طعم مختلف تولید شده اند و برای بهره مندی از خواص دارویی این گیاه با قدمت می توانید محصولات زیر را تهیه کنید.

کافه سوپریم گانودرم

قهوه سوپریم گانودرما تقریبا همون طعم تلخ قهوه رو میده و اگر با خوردن قهوه مشکلی ندارید و اون تلخی بینظیرش رو دوست دارید پیشنهاد ما به شما سوپریمه تنها مدلی که درون ترکیباتش به جز گانودرما از جنسینگ نیز استفاده شده همین مدله…

قارچ گانودرما, خواص قارچ گانودرما, مضرات قارچ گانودرما, نحوه پرورش قارچ گانودرما, قارچ گانودرما در قهوه, عوارض قارچ گانودرما, قیمت قارچ گانودرما در ایران, بذر قارچ گانودرما

قارچ گانودرما در قهوه

کافه لاته گانودرم

طعم قهوه لاته گانودرما تقریبا مشابه نسکافه با تم شیرین یا تا حدودی شیر کاکائو است.

برای کسانی که طعم های شیرین و نزدیک به موارد گفته شده لذت میبرند توصیه میشه از این مدل قهوه تهیه کنند .

کافه موکا گانودرم

قهوه موکا گانودرما نیز تقریبا ترکیبی از طعم نسکافه و کاپوچینو است.

ضمنا یکی دیگر از فرآورده هایی که در ترکیب با گانودرما بسیار طرفدار دارد شکلات داغ گانودرما یا همان هات چاکلت است.

شکلات داغ گانودرما از لحاظ طعم و مزه تکلیفش مشخص است و نیازی به توضیحات اضافه ندارد یکی از نوشیدنی های خوش طعم و درجه یکی که میتوان در کنار کافی های گانودرما از آن لذت برد .

توجه: مطالب بخش پزشکی و سلامت سایت نایریکا فقط جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارند. این مطالب توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان کرد.
Subscribe
Notify of
0 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments